• J

  Olen harkinnut tuota harjaa juuri sähköhammasharjan kaveriksi. Pitäisi vielä päästä hiplailemaan noita harjaspäitä tai sitten ostan suosiolla lastenharjan, niin on taatusti pehmeä. :)

  Jos puhdistusjälki huolestuttaa (oli sitten harja mikä tahansa) niin kannattaa tehdä plakkivärjäys hammaspesun jälkeen. Plakkiväritabletteja jaetaan välillä lasten hammastarkastuksissa tai kotihoidonopetuksen yhteydessä, mutta niitä saa myös ihan apteekista. Hinta on muistaakseni hieman suolainen, mutta paketissa tulee useampi tabletti. Hyvä apu, kun tulee aika että lapsen pitää alkaa itse harjoitella hampaiden harjausta ja välillä silmiäavaavaa aikuisille. Näkee jos jokin paikka jää huonommalle huomiolle tai on vaikea puhdistaa.

 • M

  Apuva, mää voisin tollasen pinkin vai mikä se nyt on niin ostaa ihan vaan sen takia että toi näyttää kivalta. :D Ja kyllähän tuokin kuulostaa hyvältä, että siitä lahjotetaan kehistysmaihin hammasharja myös.

  • Iina / MouMou

   Mutta ulkonäkö on plussa, koska se kiinnittää heti huomion ja houkuttelee luokseen! <3

 • pääjalkainen

  ”Humble Brush ei häviä ”tavallisille hammasharjoille” missään suhteessa – mutta voittaa ne eettisyydessä, ekologisuudessa ja tyylissä 6-0!”

  Hammasharjassa ykkösjutun pitäisi olla hampaidenhoito. Tuolla hehkutettiin kahden kappaleen verran eettisyyttä ja ekologisuutta, mutta ”hammaslääkäri suosittelee” loistaa poissaoloaan. Mun foliohattuni piippaa.

  • Iina / MouMou

   Se ois kyllä hyvä mainita tuolla lisänä, mitä hammaslääkärit sanovat. Täytyypä googlailla, onko tästä tehty joku testi! :)

   Omalla kohdalla en niin stressaa, kun käytetään pääasiallisesti sähkistä, mutta hyvä kyllä tsekata, jos tää on pääasiallinen harja.

   • Iina / MouMou

    Ja heti löytyi tieto, että harjan luoja on ammatiltaan hammaslääkäri. Ei huono alku! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee