Arkikuva (17/52)

Julkaisen kerran viikossa arkikuvan elämästäni. Sellaisen suunnittelemattoman, ei-viimeistellyn kuvan, johon jotenkin tiivistyy meidän arkemme ja elämämme. Kuvia voi selata arkikuva-kategoriasta.

Onesuit. Playsuit. Jumpsuit. Haalari. Mitä näitä nyt on. Niiden pointtia on mietitty pitkään ja minä suurena fanina voin kertoa niille yhden taaperoarkeen sopivan käyttötavan. Tai miksei tämä toimisi aikuisillakin. Vinkki liittyy (usein tahattomasti) pitkiin uimareissuihin ja siihen, kun maanittelun jälkeen ipana vihdoin nousee kylmästä vedestä huulet sinertävinä ja mietit, miten ärsyttävää on pukea nihkeän ihon päälle yhtään mitään. Collegehaalari pelastaa, sillä sen saa puettua yllättävän helposti, ja matka voi jatkua.

Tämän vaaleansinisen haalarin, jossa on kullanvärinen vetoketju, ostin alkuviikosta. Blaa! on lastenvaatemerkki, joka on kotoisin synnyinpaikkakuntani vierestä, joten ihan periaatteestakin haluan tukea tätä kotoisaa merkkiä. Tai no, näin söpöin haalarin olisin ehkä ostanut vaikka inhokkimerkiltänikin. Tunnustan. :)