Meidän lomaviikon ohjelma

Laiva on lastattu skideillä ja heidän vanhemmillaan! Skidit Risteily lähenee ja meidän perheemme sai kutsun osallistua somevaikuttajina maksutta. Miehen lomaviikko alkaa siis mukavasti perheristeilyllä. Alunperinhän meidän piti ajella autolla Rovaniemelle, mutta se taitaa nyt jäädä. Ei sillä, että talviloma olisi enää edes ollut kovin talvinen, kun kevät on jo pitkällä. On kutkuttava ajatus viettää kaksi yötä laivalla ja päivä Tukholmassa perheen kanssa. Risteilyohjelmakin (näkyy myös tuossa alla) vaikutti tosi kivalta! Skidit Risteily lähenee jo kovaa vauhtia ja minä suunnittelen, kuvaisinko sieltä videoblogia. Kiinnostaisiko sellainen teitä?

Loppuviikolle onkin sitten suunnitteilla leffatreffit miehen kanssa. Vähän taistellaan siitä, mennäänkö katsomaan Ryan Goslingia vai ei. Mies haluaisi, minä en. Jos osaatte vinkata, mitä nyt pyörivistä leffoista kannattaa kokeilla, olisin kiitollinen! Lomaohjelmassa on myös minun töihinperehdytysmaratonini eli useamman tunnin tapaaminen, jossa katsotaan parin kuukauden harjoittelujaksoni sisältöä tarkemmin. Ai niin, ja Helsingin kaupunki kutsui minut myös ystävällisesti perjantaina papakokeeseen. Arvostan tällaista huolenpitoa.

Kiitokset vielä kerran edellisen postauksen kommenteista. Jännitti julkaista teksti, mutta onneksi ymmärsitte, mitä hain takaa. Joskus tuntuu, että vaikka päässä kaikki on selkeää, ei ajatus siirry näppäimistöltä blogiin yhtä luontevana. Saatan unohtaa kirjoittaa kokonaisen kappaleen tai sanoa jotakin oleellista. Ja minä kehtaan kutsua itseäni ammattibloggaajaksi. No, ei kai kukaan ole koskaan täysin valmis.

Onko teillä jo talviloma pidetty? Löytyykö elokuvasuosituksia Entä lähteekö joku meidän kanssa tsekkaamaan, mistä Skidit Risteily on tehty? :)