Uusi puisto ja uusia vaatteita

Tunnustan, että leikimme usein samassa puistossa suhteellisen pienen matkan päässä kotoa. Eilen piti tappaa aikaa, kun siivooja teki taikojaan, joten kokeilimme uutta puistoa. Rautatieasemalta käännyin kohti Töölönlahtea ja rullasin Töölönlahdenpuistoon. Olen kävellyt sen ohi useasti, mutta se on näyttänyt niin oudolta, etten ole pysähtynyt. Olisi ehkä pitänyt, sillä Nöppis rakastui tuohon outoon renkaaseen, joka pyörii. Tai siis jota minä pyöritin. Se oli kuin vuoristorata-ajelu, mutta taaperovauhdilla ja pienellä korkeuserolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAleikkipuistoOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvien vaatteet ja kengät sain aikanaan emmy.fi-nettikaupasta, joka myy käytettyjä vaatteita sekä asusteita. Nöpsyn kurahousut jäivät pieniksi, joten lähdin etsimään tuolta nettikirppikseltä isompia. Löysinkin ne nopeasti kokosuodattimen avulla ja klikkasin ostoskoriin. Sitten löysin sadetakin. Ja neuleen. Ja kumpparit! En malta odottaa paketin saapumista ja vaatteiden sovittelua. Lapselle shoppaaminen on yhtä kivaa kuin itselle. Ehkä jopa kivempaa, sillä rahaa ei kulu niin paljon. Varsinkaan, kun ostaa käytettyjä vaatteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuonne puistoon tekisi mieli mennä joskus kiipeilemään itsekin. Tuolla olisi hyvä treenata kunnon Ninja Warrior -liikkeitä. Olen salaa haaveillut kokeilevani kiipeilyä, mutta en ole saanut aikaiseksi. Se voisi olla lupaukseni vuodelle 2017, sillä muuta en halua luvata. Kiipeilyä haluan kyllä kokeilla, sillä epäilen, että voisin jäädä siihen jopa koukkuun. Jonkun harrastuksen tahtoisin joka tapauksessa aloittaa, vaikka en tiedä, millä ajalla sitä harrastaisin. Aamukuudelta on raskasta herätä salillekin ja iltakuuden jälkeen, kun mies tulee töistä, olen aivan rätti. Sitä se kotiäitiys kai on! :D