• M

  Meillä about Nöpsyn ikäinen poikanen nukkui viime yönä ekaa kertaa omassa ”isojen lasten sängyssä” äitin kainalon sijaan. Ja voi itku! Hän nukkui oikein hyvin, minä en niinkään.. Kömpi sentään herättyään kainalooni ja perinteisen kaavan mukaan heräiltiin hitaasti yhdessä <3 Meille on syntymässä huhtikuussa toinen lapsi, joten sinänsä oikein hyvään aikaan tapahtui tämä siirtymä. Sänky on ollut odottamassa nukkujaansa jo tovin ja nyt pojan omasta toiveesta siirtyi siis sinne.

  • Iina / MouMou

   Meillä käy usein sama! Nöpsy nukkuu tyytyväisenä yksin, mutta minä heräilen kurkkimaan, joskos häntä kiinnostaisi tulla viereen. Voi meitä äitejä. :)

 • Syksylintu

  Minä niin levottoman yön jälkeen harmittelen, miksei lapsi ”osaa” nukkua koko yötä yksin. Mutta silti jo salaa ksuhistelen sitä päivää, kun pieni ei enää halua äitiään viereen. On ihana nukahtaa lapsen viereen ja nuuskutella sitä tuoksua. Katsella nukkuvaa lasta, mikä on maailman kaunein näky. Ja ne aamut <3. Ihana kun rakas on heti vieressä.

 • Kvaakkuli

  Meillä 2,5v nukahtaa oman junnuänkyyn, mutta yöllä sitten kömpii väliin. Öistä vieressä en enää niinkään nautti ja etenkin mies nukkuu tosi huonosti nykyään, mutta ne aamut ja aamuhalit ja -höpöttelyt! Ikävöin niitä jo nyt, vauva muuttanee tilannetta parin kuukauden päästä jotenkin, ei vaan vielä olla päätetty, miten tästä lähtisi hommaa muuttamaan..

  • Iina / MouMou

   Se kömpiminen on IHANAA! Onnea vauvasta. Kohta teillä on useampi nuuskuteltava. <3

 • Hanna

  Voin uskoa, että se tunne on ihana. Ja niinhän se onkin. Meillä vaan on niin vilkas taapero, että harvoin pysyy vieressä niin kauan, että sais tukkaa nuuhkuttaa :D. Mua harmittaa myös se, ettei voida nukkua perhepedissä, vaikka haluaisinkin. Siitä ei vaan tule mitään. Taapero ei nukahda vaan alkaa pelleillä ja jos nukahtaa lopulta niin minä en voi nukkua siltä tuhinalta ja pyörimiseltä miehestä puhumattakaan. Helpointa on kaikkien nukkua omissa sängyissään niin saadaan sentään nukuttua :D.

 • ruusa

  Tosi suloisesti kuvaat tuota tunnetta vieressä nukkuvasta pikkuisesta! Itsellänikin vähän ristiriitaiset ajatukset siitä että meilläkin lapsi päätyy viimeistään aamuyöllä viereen nukkumaan… Onhan se vaan niin hellyyttävän ihana siinä ja tosiaan hetken vaan pieni! Nukkuukin vähemmillä herätyksillä siinä (ja samoin minä!) ja tuntuu se kuitenkin niin luonnolliselta paikalta lapselle olla siinä vanhempien turvallisessa kainalossa, vaikka ennen omaa lasta ajatus perhepedistä vieroksutti! Tavallaan sitä kaipaa jo enemmän tilaa nukkua ja nukkumista miehen kainalossa. Mutta toisaalta on ihana herätä kun lapsi tönii hereille ja hymyilee sitten koko kasvoillaan niin aurinkoisesti!

  • Iina / MouMou

   Se on kyllä myös ristiriitainen asia. Parasta voi olla sekin, että nukkuu yön pitkän jakson yksin ja pikkuinen kipuaa viereen vasta aamuyöllä. :) <3

 • Ciara

  <3 voiku ihanasti kirjoitettu

 • Viivi

  Ihan parasta<3 meidän mini nukkuu pääsääntöisesti omassa sängyssä mut välillä haetaan miehen kans se sieltä meidän väliin, ihan vaan koska se on niin ihanaa<3

  • Iina / MouMou

   Mä niin ymmärrän! Joskus on suorastaan tarve saada toinen kainaloon. <3

 • nasu86

  ? Voi ihana. On ihan parhautta kun pieni käsi halaa ja pikku tyyppi tuhisee vieressä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee