Toimitus testasi: 12 x aurinkorasva kasvoille ja vartalolle

Toimitus testasi 12 aurinkorasvaa kasvoille ja vartalolle. Valitse omasi!

Aurinkorasva vielä haussa? Nappaa tästä uusi suosikkisi!

madara

Mádara Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen, 22 e

Suojakerroin: 30

Tuotelupaus: Sertifioitu, luonnollinen aurinkovoide, jossa on korkea UVA/UVB-suoja ja läpikuultava, silkinpehmeä koostumus.

Koostumus: Yllättävän tuhtia tahnaa eli ei se kaikkein helpoin tuote levittää. Aurinkorasva imeytyy melko hyvin, mutta taivekohtiin saattaa ilmestyä vaaleita raitoja.

Tuoksu: Ei lainkaan aurinkorasvamainen, mutta kuitenkin raikas ja kesäinen.

vichy

Vichy Idéal Soleil Hydrating Protective Water, 25,60 e

Suojakerroin: 30

Tuotelupaus: Innovatiivinen, kosteuttava aurinkosuojavesi, joka antaa laajaspektrisen, korkean suojan. Veden- ja hienkestävä, sopii herkälle iholle, hypoallergeeninen.

Koostumus: Nestemäinen tuote, joten helppo levittää. Neste kuitenkin pöllyää suihkuttaessa melko laajalle alueelle, joten sitä menee helposti hukkaan. Iho jää kivan hohtavaksi, mutta hieman tahmeaksi ja kuivaksi.

Tuoksu: Kuin tavanomainen kosteusvoide.

garnier

Garnier Ambre Solaire UV Water, 18, 95 e

Suojakerroin: 20 ja 30

Tuotelupaus: Aurinkosuojasuihke vartalolle. Kevyt, raikastava ja kosteuttava. Sisältää aloe vera -vettä.

Koostumus: Nimensä mukaisesti nestemäinen aurinkorasva ja levittyy sen ansiosta ihanan helposti ja tasaisesti. Jättää ihoon kauniin hohtavan sävyn. Tuotetta ei saa laittaa silmänympärysalueelle, joten tätä käyttävän kannattaa hankkia kasvoille oma aurinkosuoja.

Tuoksu: Mieto, aavistuksen hedelmäinen.

be3

Be3 Sun Progressive Spray, 12 e

Suojakerroin: 20, 30 ja 50 samassa paketissa.

Tuotelupaus: Aurinkosuoja, jonka teho perustuu kerroksittain lisättävään kemialliseen suojakerrokseen. Tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun. Helppo käyttää sekä kasvoille että vartalolle.

Koostumus: Melko nestemäinen, levittyy helposti ja tasaisesti. Tuote imeytyy nopeasti, mutta jättää ihon sopivan kosteutetuksi. Iho näyttää ja tuntuu luonnolliselta. Aurinkosuojaa pystyy korottamaan, mutta se vaatii hieman aikaa, koska ensimmäisen kerroksen pitää antaa kuivua.

Tuoksu: Makea ja karkkimainen.

algamaris

Algamaris Spray Solaire, 25,95 e

Suojakerroin: 30 ja 50

Tuotelupaus: Algamaris-tuotteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Vedenkestävä. Vegaaninen.

Koostumus: Tasaisesti levittyvä nestemäinen voide. Spray-suutin ei pöllytä, vaan annostelee juuri sopivan kokoisen määrän. Iho tuntuu kosteutetulta, mutta ei liian rasvaiselta. Testin paras ekologinen tuote.

Tuoksu: Kesäinen, aavistuksen kookosmainen. Ei lainkaan liian makea.

algamaris

Algamaris Sun Lotion, 24,50 e

Suojakerroin: 30

Tuotelupaus: Algamaris-tuotteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Vedenkestävä. Vegaaninen.

Koostumus: Aurinkorasva levittyy helposti ja tasaisesti, mutta jättää ihoon aavistuksen vaalean sävyn. Tuote ei ole erityisen kosteuttava.

Tuoksu: Makeahko ja kookosmainen, mutta kuitenkin melko mieto.

shiseido

Shiseido Clear Stick UV Protector, 32 e

Suojakerroin: 50+

Tuotelupaus: Ainutlaatuinen, kätevä aurinkosuoja puikko muodossa. Helppo käyttää ja pitää mukana. Voit levittää jopa meikin päälle suojaamaan ihoasi haitallisilta UV-säteiltä.

Koostumus: Liukuu sulavasti ihoa pitkin ja levittyy tasaisesti kaikkialle. Vähän kuin levittäisi huulirasvaa iholle. Imeytyy nopeasti ja jättää ihoon normaalin tuntuiseksi. Sujahtaa kätevästi pieneenkin käsilaukkuun.

Tuoksu: Hajuvesimäinen, mutta mieto.

Nivea Sun Protect & Moisture SPF 30, 11,90 e

Suojakerroin: 30

Tuotelupaus: Antaa luotettavan ja pitkäkestoisen suojan palamiselta ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhentumista sekä aurinkoallergioita. Syväkosteuttaa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. Vedenkestävä. Uusi innovatiivinen koostumus – anti-stain after wash – auttaa vähentämään aurinkovoiteen aiheuttamia tahroja pesun jälkeen.

Koostumus: Valkoinen perusrasva levittyy helposti ja imeytyy kohtalaisen nopeasti. Perinteinen pullo ei ole yhtä ketterä kuin suihkeet. Valkoinen paita selvisi ilman rasvatahroja!

Tuoksu: Tuoksuu perinteiseltä aurinkorasvalta, joka tuo mieleen kesäkelit ja uimarannan.

Nivea Sun Protect & Bronze SPF 20, 15,90 e

Suojakerroin: 20

Tuotelupaus: Öljy edistää kestävän, kauniin ja luonnollisen rusketuksen syntymistä. Sisältää promelaniiniuutetta, joka tehostaa ihon omaa ruskettumisprosessia. Silkkimäinen koostumus imeytyy nopeasti. Vedenkestävä. Uusi innovatiivinen koostumus – anti-stain after wash – auttaa vähentämään aurinkovoiteen aiheuttamia tahroja pesun jälkeen.

Koostumus: Kirkas öljysuihke on  kevyt ja imeytyy silmänräpäyksessä. Todella helppo ja mutkaton tuote! En huomaa tosin suurta eroa ruskettumisessa. Lupaus vaatteiden suojelemisesta piti lyhyen testijakson aikana!

Tuoksu: Perinteinen aurinkorasva, mutta aavistuksen pistävämpi.

Kasvovoiteet

Weleda Sunscreen Facial Lotion, 18,60 e

Suojakerroin: 30

Tuotelupaus: Kevyt koostumus ja helppo levittää. Laadukkaat raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat ihoa. Kasviöljyt pitävät ihon pehmeänä ja suojaa ihoa kuivumiselta. Sisältää alppitähtiuutetta ja kookosöljyä. Vegaaninen.

Koostumus: Aika paksua tavaraa. Ei levity ihan helposti, vaan joutuu hinkkaamaan ihoon kiinni, ettei jää valkoista länttiä ihoon. Imeytyy kuitenkin hyvin ja tehokkaasti, jättää pehmoisen tuntuman iholle. Testasin myös käsivarsiin auringon yllättäessä – toimii siis myös muualla vartalossa.”

Tuoksu: Aurinkoinen ja kesäinen, kuitenkin perinteisen aurinkorasvamainen. Raikas.

la_roche-posay

La Roche-Posay Anthelios Ultra, 19,50 e

Suojakerroin: 50+

Tuotelupaus: Kosteuttava aurinkosuojavoide tarjoaa erittäin tehokasta suojaa kaikkia UV-säteitä vastaan. Tuotetta voi levittää myös liikkuvalle luomelle, eikä se valu eikä aiheuta silmien kirvelyä.Hajusteeton, parabeeniton sekä veden- ja hienkestävä. Ei jätä valkoisia jälkiä, eikä tuki ihohuokosia. Testattu soveltuvaksi herkälle silmänympärysiholle.

Koostumus: Pehmeä, kasvorasvainen koostumus. Aurinkorasva levittyy kauniisti ja jättää ihon sopivan kosteutetun tuntuiseksi. Toimii lupauksen mukaisesti myös herkällä iholla.

Tuoksu: Mieto apteekkituotteen tuoksahdus.

vichy_anti_age

Vichy Idéal Soleil Anti-Aging, 24,20 e

Suojakerroin: 50

Tuotelupaus: Musta tee -ainesosa sisältää runsaasti vitamiineja ja polyfenoleita ja koostumus tekee ihon sävystä päivä päivältä tasaisemman. Camu Camu -ainesosa sisältää C-vitamiinia ja koostumuksella on antioksidanttisia ja vapaita radikaaleja vastustavia ominaisuuksia. Sopii herkälle iholle.

Koostumus: Hyvin kasvovoidenmainen ja pehmeä. Levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Jättää kasvot luonnollisen mattapintaiseksi. Testin miellyttävimpiä kasvovoiteita.

Tuoksu: Tavanomainen kasvovoiteen tuoksu.

vichy_anti

Vichy Idéal Soleil Anti-Dark Spots, 24,20 e

Suojakerroin: 50+

Tuotelupaus: 3-in-1 sävytetty aurinkosuojavoide kasvojen pigmenttimuutoksia vastaan. Tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää syntyneitä tummia läiskiä.

Koostumus: Hyvin kasvovoidenmainen ja pehmeä. Sävy on melko tumma, joten erittäin vaaleaihoisella voi mennä hetki, että saa häivytettyä. Suorastaan meikkivoidemainen. Sävy onkin sen verran vahva, että se saattaa pelästyttää sellaisen, joka käyttää lähinnä BB- tai CC-voidetta.

Tuoksu: Kasvovoidemainen, häivähdys kesää.

algamaris-creme-solaire

Algamaris Créme Solaire Teintée, 21,90 e

Suojakerroin: 30

Tuotelupaus: Ohuen koostumuksen omaava aurinkovoide suojaa ihoa auringolta samalla tuoden kevyttä sävyä iholle. Nopeasti imeytyvä voide ei jätä ihoa tahmaiseksi. Luonnolliset mineraalifiltterit suojaavat ihoa tehokkaasti UVA– ja UVB-säteiltä.

Koostumus: Ohut ja pehmeä, kuin hyvä kasvovoide. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon tasaisen näköiseksi. Sävyjä on kaksi, ja testattu vaaleampi versio sulahti kauniisti vaaleaan ihoon. Tuotteella voi helposti korvata kevyen meikkivoiteen.

Tuoksu: Aavistuksen kookosmainen, mutta mieto.

Nivea Sun Face Shine Control SPF 30, 12,90 e

Suojakerroin: 30

Tuotelupaus: Erityisesti kasvojen herkälle iholle suunniteltu voide suojaa auringolta, vähentäen samalla ihon pinnan ylimääräistä öljyä ja hilliten ihon kiiltoa.

Koostumus: Imeytyy hetkessä ja tekee ihosta todella mattapintaisen. Kevyt koostumus, joka ei jätä tahmaista tunnetta. Meikkivoiteen voi huoletta levittää päälle ilma pelkoa rasvaisesta lopputuloksesta.

Tuoksu: Tuoksuu aluksi perinteiseltä aurinkorasvalta, mutta muuttuu imeytyessä hillityksi ja tuoksuttomaksi.

Lue myös:

Parhaat aurinkotuotteet kesälle 2018

Testissä parhaat aurinkorasvat eri tarpeisiin

Ethän anna auringon vanhentaa ihoasi? Käytä aurinkorasvaa oikein!

Toimitus suosittelee