12 tapaa käyttää suolasuihketta hiuksiin – Oletko jo kokeillut kaikkia?

Suolasuihkeesta on tullut monen luottohiustuote. Jos et vielä ole vakuuttunut, listasimme hyödyllisiä ja vaivattomia vinkkejä suolasuihkeen käyttöön.

Suolasuihke on hiustenmuotoilutuote, joka sisältää suolaa.

Suolasuihke tekee kaikista hiuslaaduista paksumman ja karheamman tuntuiset. Siksi se helpottaa kampauksien ja lettien tekoa sekä antaa hiuksille pitoa ja tuuheuden tuntua vaivattomasti.

Hento tai liukas hius hyötyy suolasuihkeen ominaisuuksista eniten. Kiharat ja huonokuntoiset hiukset saattavat tuntua turhan kuivilta suolasuihkeen jälkeen, mutta tuntumaan vaikuttaa myös suihkeen käyttötapa ja määrä.

Lue myös: Haaveissa tuuheat hiukset? Testasimme parhaat tuuheuttavat hiustuotteet!

Oikea määrä selviää kokeilemalla

Suolasuihkeen sopiva määrä hiuksissa löytyy kokeilemalla. Liian pieni määrä ei tee juuri mitään, runsaampi lotraus kastelee hiukset ja tekee niistä kuivuttuaan turhan koppuraiset.

Omat mieltymykset vaikuttavat eniten, siihen kuinka paljon suihketta haluaa käyttää. Suihkeissakin on eroa, sillä suolapitoisuus ja muu koostumus vaihtelevat merkeittäin.

Myös käyttötapa vaikuttaa suihkausten määrään. Kuiviin hiuksiin tarvitsee yleensä vähemmän suolasuihketta kuin kosteaan tukkaan.

Lue myös: Vältä lässähtänyt kampaus – Näin kuivaat hiukset nopeasti tuuheiksi

Kokeile näitä vinkkejä:

1. Pumppaa suolasuihketta kaikkialle kosteisiin hiuksiin ja föönaa hetki pää alaspäin ilman harjaa. Voit pöyhiä hiuksia sormin. Tukka kuivuu rouhean ja rennon näköiseksi.

2. Tuuhean ja huolitellumman näköinen tyyli syntyy, kun harjaat hiuksia föönatessa.

3. Jos latvat ja pituudet eivät kaipaa tuuheutta, mutta kaipaat kohotusta, laita suolasuihketta vain hiusten tyveen.

4. Jaa hiukset 4-6 samankokoiseen osioon. Suihkuta hieman kosteisiin tai kuiviin hiuksiin suolasuihketta. Letitä osiot tai tee niistä kieputtamalla sykeröitä. Kiinnitä ja anna kuivua vähintään puoli tuntia. Avaa hiukset ja ihaile huolettoman näköisiä laineita.

5. Jos sykeröt tai letit jättää hiuksiin yön yli, laineista tulee huomattavasti kiharampia.

6. Reippaampi suihkuttelu kaikkialle kuiviin hiuksiin saa aikaan pörheän surffitukan.

7. Pikakohotus onnistuu treenin aikana. Suihkauta hiuksiin suolasuihketta ja kiepauta latvat nutturalle pään päälle. Avaa nuttura treenin jälkeen.

8. Käytä suolasuihketta kiharrettuihin hiuksiin. Suihke tekee kiharoista muhkeammat ja kestävämmät.

9. Virkistä ja muotoile edellisen päivän kiharat uudelleen suolasuihkeella hiuslakan asemasta. Suihkuta hiuksiin ja puristele kiharoista käsin.

10. Tee poninhännästä tuuheamman näköinen suihkimalla suolasuihketta hiusten pituuksiin ja latvaan.

11. Päätä pitkin valuvan tukan saa kohotettua pienemmällä määrällä suolasuihketta. Pumppaa vain pari painallusta suihketta riittävän kaukaa ja pöyhi tuuheus esiin sormin.

12. Suihkaus suolasuihketta ennen letitystä helpottaa lettien ja kieputusten tekoa, etenkin ohuessa ja liukkaassa tukassa.

 

Tuotteet:

1.Hurmaavan tuoksuinen Balmainin Texturizing Salt Spray –suolasuihke 18 e/200 ml on niin hienojakoinen, ettei se tee hennoistakaan hiuksista liian tönkköjä.

2. Hinta-laatusuhteeltaan loistavassa Biozell Professionalin Volumising Seawater Spray –suolasuihkeessa 5,69 e/150 ml on kätevä pumppunokka ja runsaasti tuuheuttavuutta.

3. Vegaaninen, männylle ja mintulle tuoksuva Dabban Baltic Sea Spray –suolasuihke 16,50 e/100 ml muotoilee hiukset ja hillitsee niiden rasvoittumista.

Lue myös:

Rasvoittuvat hiukset riesana? Näillä vinkeillä apua ongelmaan

Tässä tulevat hyvät ja edulliset hiustuotteet – peset tukan alle 15 eurolla!

Näillä vinkeillä teet superkestävät kiharat kaikenlaisiin hiuksiin!

teksti emine von boehm
kuvat all over press, valmistajat

Tilaa Idealistan uutiskirje!

Saat sähköpostiisi suoraan monipuoliset treeni-, kauneus- ja hyvinvointijutut.

Toimitus suosittelee

Pin It on Pinterest