loistava(n leppoisa) loppiainen

living-room-january2

Leppoisaa loppiaisiltaa! Ja perjantaita! Tänään loppiaisen jumppamaratonilla tosin tuumin, ettei tunnu oikein miltään päivältä. Ehkä eniten lauantailta koska eilen oli töissä perjantaifiilis. Ja jotenkin aivan lomalta – vaikka kyseessä onkin vain päivää pidempi viikonloppu. Ehkä fiiliksen sai aikaan täydellisen mahtava talvikeli. Kerrankin jopa meidän yleensä varsin hämärä koti tulvi valoa. Tai no, olohuone tulvi valoa…

Ehkä valoisaa fiilistä lisäsi olohuoneesta vihdoinkin poiskannettu joulukuusi. Toisaalta en olisi raaskinut luopua siitä vieläkään – niin ihanaa oli istua kuusen loisteessa iltaisin. Ehkä pitäisi tuoda kuusi sisälle kerran parissa kuussa niin pääsisi kokemaan tämän avaran ja valoisan tunteenkin useammin… ;) Hieman keväisempää vihreyttä oli pakko hakea pöydälle kukkakaupasta. Voi miten kauniilta sireeninoksa kavereineen pitkästä aikaa näyttääkään.

Pesussa piipahtanut matto pääsi jälleen lattialle ja näyttääpäs sekin taas niin hyvältä… kunnes tapahtuu jälleen vahinkoja ja matosta löytyy niin kahvitahroja kuin koirankakkaakin :D Onneksi tuo näytti selviävän pesusta varsin mainiosti – jospa siitä ei enää lähtisi ihan yhtä paljon nöyhtääkin kuin aiemmin… saas nähdä.

living-room-january7

living-room-january3

living-room-january8

living-room-january6

living-room-january4

living-room-january

living-room-january5

Pakko vielä hehkuttaa tämänpäiväistä keliä. Toistelen itseäni talvesta toiseen mutta jälleen kerran on todettava kuinka rakastankaan yhtälöä pakkanen + lumi + aurinko. Instankin puolella jo pohdin kuinka helppoa olisi valinta auringon ja pakkasen vs. lauhan ja harmaan kelin välillä. Tarkeneminenkin kun on pääasiassa pukeutumis- ja asennekysymys. Kylmyyskin (miltei) unohtuu auringonpaisteessa kimaltavia valkoisia koivuja katsellessa… Lisää tätä pliis! Siihen asti kunnes tulee oikeasti kevät. Sitten voinkin keskittyä hiirenkorvilla olevien koivujen ihailuun :)

Mutta nyt tämä perhe keskittyy siipiin ja Voice of Finlandiin!

,,,