juhannus

Juhannusaattoiltaa! Kotiuduimme myöhään eilisiltana viileähköön (huoh!) koti-Suomeen. Tänään hieman harmitti kaivella lämpimämpiä vaatteita esille… tosin pitkähihaista en ole suostunut vielä päälleni pukemaan vaan kesämekoilla ja ponchoilla mennään. Jos tämä päivetyskin säilyisi edes muutaman päivän ;) Lienee kyllä turha toivo. Koska poden aina reissuilta kotiutuessa jonkinasteista kotiinpaluuangstia, en tänäänkään ole riemusta kiljunut. Vaikka olenkin saanut lähes kaikki reissuvaatteet jo pyykättyä ja vaikka käsillä onkin keskikesän juhla. Angstia ehkä lisäsi kyllä sekin, että päätimme pysyä juhannusaaton ihan vain kotosalla. Onneksi sentään keli on kirkastunut iltaa kohden ja pääsen jälleen nauttimaan näistä kotimaan valoisista kesäöistä. Se onkin about ainoa asia mitä etelässä kaipasin – valoisat yöt. Ja syreenien tuoksu.

Kävin tänään keräämässä juhannuksen kunniaksi ison kimpun luonnonkukkia ja löysinpä onneksi vielä muutaman ei-ylikukkineen syreeninoksankin. Kummasti jättimäinen kukkakimppu (josta kuvissa vain osa) piristää tuossa olohuoneen pöydällä. Kesä on kyllä niin ihanaa aikaa kun maljakkoon löytyy kukkia suoraan luonnosta! Pakko myös todeta, että onhan tämä Suomen luonto niin kaunis ja niin ihanan vihreä.

Näiden kuvien myötä oikein mukavaa juhannusta teille kaikille! Taidan vielä hetken katsella reissukuvia, joita tulikin taas otettua varsin kiitettävä määrä… Luvassa siis muutama reissupostaus ja Mallorca-vinkkejä. Pidin saaresta niin paljon enemmän kuin odotinkaan! Jos voisin, matkustaisin samantien takaisin ღ