Hangoveria ja happohoitoa

holiday club saimaa11

Sataa sataa ropisee… tällä kertaa mummiukkilassa. Myös koko kylpylävisiittimme ajan satoi, sekä koko matkan Saimaalta tänne savon sydämeen. Tiedän kyllä, että lomafiilis ei saisi olla keleistä kiinni mutta minkäs teet jos elät valosta ja auringosta – silloin tasainen harmaus auttamatta laskee hieman fiilistä. Ukkossateet on ihan jees mutta tasainen harmaus ja koleus… Yritin molempina iltoina käydä lenkillä tismalleen samalla lopputuloksella – kaatosade alkoi päästyäni muutaman sadan metrin päähän kylpylästä ja lopulta palasin lenkiltä märkänä kuin uitettu koira. Mikä sinänsä oli jopa ihan hauskaa :D Mutta kieltämättä jäi harmittamaan ettei mies päässyt haaveilemilleen golfkierroksille – enkä minä kiertelemään Lappeenrantaa auringonpaisteen kera.

Sinänsä tuollainen kylpyläloma on kyllä aivan loistava vaihtoehto Suomen vaihtelevissa kesäsäissä – erityisesti lasten kanssa reissatessa. Meilläkin tytöt ehtivät parin päivän aikana käydä kylpylässä ties kuinka monta kertaa ja hohtokeilaamassakin kulutimme aikaa. Jos lompakko olisi täynnä kahisevaa, voisi sadepäiviä viettää toki myös kylpylän erilaisissa (hemmottelu)hoidoissa.

Kylpylässä taidetaan lukea blogiani sillä minäkin pääsin nauttimaan kasvohoidosta*. Mutta voihan valinnanvaikeus sentään! Olen käynyt kosmetologilla viimeksi ehkä reilut viisi vuotta sitten joten aivan sama mitä hoitoa mietin – tajusin ihoni olevan vailla ihan kaikkea mahdollista :D Kirkastusta, kosteutusta, kuorintaa, kohotusta… you name it. Päädyin kuitenkin lopulta testaamaan happohoitoa ja tykkäsin moisesta kovasti. Miten ihanan rentouttavaa ylipäätään on maata tunti lämpimien peitteiden alla tekemättä mitään. Jälleen kerran vannoin mielessäni ja ihan ääneenkin muistavani vastaisuudessa käydä hoidattamassa ihoani (edes hieman) useammin…

Otsikon toinen osa voisi liittyä viikonloppuiseen olotilaani mutta oli varsin osuvasti myös tilaamani tosi hyvän pizzan nimi :D Välillä minua oikein hävettää tilata aina se rasvaisin salamipizza toisten tilatessa kevyempiä vaihtoehtoja… mutta minkäs teet. Ehkä loma voisi kuitenkin jatkua hieman keveämmillä annoksilla… ;)

holiday club saimaa12

holiday club saimaa10

holiday club saimaa9

holiday club saimaa8

holiday club saimaa7

holiday club saimaa6

holiday club saimaa13

holiday club saimaa14

holiday club saimaa15

varistaipale

holiday club saimaa16

Matkalla mummiukkilaan poikkesimme myös Valamon luostarissa sekä viimeisimpien kuvien tunnelmissa Varistaipaleen kanavalla. Ja vaikka olenkin sitä mieltä, etteivät maisematkaan näytä sateessa miltään, täytyy myöntää, että kyllä Suomi kaikkine järvineen ja metsineen on kaunis maa! Niin kauniita maisemareittejä tänäänkin vesisateen läpi huristelimme…

ps. Bongaa kuvista tässä blogissa harvemmin esiintyvä henkilö ;)

..

* hemmotteluhoito saatu Holiday Club