päivä Helsingissä & minne seuraavaksi

Sateista maanantaipäivää! Viimeistä lomaviikkoa viedään (vielä jää onneksi viikko lomaa jemmaankin) näemmä sateisissa merkeissä. Onneksi mennyt viikonloppu oli ihanan aurinkoinen – vietimmekin sen mökillä kesätunnelmasta nauttien. Niin ihanaa kuin mökillä olikin, salaa harmittelin mielessäni kuinka olisinkaan halunnut viettää nuo aurinkoiset päivät vaikkapa Hangossa tai Naantalissa. Tälle alkavalle viikolle olinkin jo ennättänyt suunnitella niin Hankoa, Turkua, Naantalia kuin Mikkelin asuntomessujakin mutta ääh, mihinkäs ne aurinkoiset päivät katosivat… Tai no, Hangossa näemmä paistaisi mutta sieltä ei enää näytä löytyvän mitään majapaikkaa – ainakaan koko perheelle ja Väinölle :D Tallinnassakin näyttäisi paistavan joten ehkä hypätään tuon tanssitytön kanssa laivaan ja käväistään siellä jonain päivänä.

Paljon siis suunnitelmia mistä luultavasti maksimissaan yksi toteutuu. Olen nimittäin kova tyttö haaveilemaan ja suunnittelemaan mutta toteutus aina hieman ontuu. Suurimpana syynä se, ettei muu perhe oikein innostu näistä mun ideoistani – ja yksinään on tylsää reissata (paitsi Hesaan). Mies tosin on ollut viime viikon ja on edelleen töissä joten sekin hieman vaikeuttaa suunnitelmia… Niin tai näin, jotain haluan tällä viimeisellä omalla lomaviikollani tehdä! Jotain muutakin kuin istua tässä tietokoneella ja käydä välillä laittamassa pyykkejä kuivumaan. Milloinkahan minusta tuli tällainen antikotonalomailija…

Viime perjantaina löydettiin tanssitytön kanssa aurinko ja lomafiilis Helsingistä. Meidän oli alunperin tarkoitus olla Hesassa yötäkin, jossain ihanassa airbnb-huoneistossa mutta ääh, pihiys iski ja oltiinkin reissussa ainoastaan yksi päivä. Mutta sekin riitti. Totesimme jo puolivälissä päivää saaneemme tarpeeksemme vaatekaupoista ja alennusmyynneistä joten loppupäivän kulutimmekin enimmäkseen rakennuksia ihastellen, jäätelöä syöden ja hieman jopa valokuvaten. Shoppailukin tuotti sopivasti tulosta sillä tytär löysi itselleen Zaran alesta tuon kuvissa näkyvän ihanan jakun. Jäi hieman harmittamaan etten sovittanut tuota itsellenikin :)
:..

Jaahas, pitäisiköhän sitä pukea tänään jotain päälleenkin? Unohduin istumaan koneelle kahvikuppi kourassa ja kylpytakki päällä. Viimeistään iltaan mennessä mulla on syytä olla jotain järkevämpää päällä jotta saadaan haettua meille uusi valkoinen lipasto makuuhuoneeseen – löytö torista. Olen pitkään haaveillut valkoisesta lipastosta ruskean Ikean Hemnesin tilalle ja nyt sen vihdoin sain hankittua. Ikean Hemnes tosin tämä uusikin mutta aah, valkoinen.

Leppoisaa sadepäivää kaikille! Taidan keittää vielä toisen pannullisen kahvia. Niin ja pyykitkin taitavat olla valmiina kuivumaan laitettaviksi… :)

,…

 

 • Minna Meidän harmoniaa

  Hankoon ehdottomasti, oletteko jo käyneet katsomassa majoitusta lomahanko.fi. Toivottavasti löydätte majoitusta, sillä täällä tosiaan paistaa aina aurinko.

 • Merja

  Kuulostaa ihan meikäläisen elolta noi jutut. Kahvinjuontia, pyykinpesua, kohokohtana Hesassa käynti, mikä muuten piristää joskus kummasti. Nykyään puksuttelen mennen tullen junalla, nopeaa ja mukavaa, eikä maksa kuin parikymppiä. Tampere on nykyään niin myllätty, ettei kylille viitsi edes lähteä.

 • Malla

  Teillä molemmilla tytöillä aivan superkivat asut! Voisitkohan kirjoittaa lisää paikoista/reitistä, jota tapaat Tukholmassa käydessäsi kierrellä? Kiinnostaisi nimittäin kovin :)

 • Hanna

  Samoja kulmia täällä tänään kuvattu 😊 Helsinki on kyllä ihana!

 • Voi kuinka hienot kuvat ja niin kauniit äiti ja tytär! Valkoinen Hemnes kuulostaa myös todella hyvältä. :)

 • Johanna

  Kauniita, aurinkoisia kuvia! Sinulla on tyylikäs mustavalkoinen asu, mistäs ne ovat?

 • Anita

  Hienoja kuvia, kiitos. Mikkelissä paistaa myös nyt aurinko ja lapsille olisi vielä 22.7.2017 saakka Hulivili -karnevaalit menossa. Asuntomessuilla on myös hienot nähtävät. :-) Tervetuloa Mikkeliin!

 • Salla

  Ihania, kesäisiä kuvia :)
  Mistä sun tyttären kengät? On tosi mageet… Varmaan jostain lämpimästä :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee