offline with off shoulders

Myöhäisiltaa tänne bloginkin puolelle, pitkästä aikaa! Mitä pidempään on poissa blogista ja ylipäätään somesta, sitä vaikeampaa tänne on tulla takaisin. Lienee tuttu tunne monelle muullekin? Kun se muu elämä vetääkin yhtäkkiä puoleensa enemmän. Kun ei tee mieli taltioida kaikkea kameran tai edes puhelimen muistiin – saati jakaa somessa. Ja sitten yhtäkkiä tuntuu, ettei ole edes mitään sanottavaa.

Tänne kuuluu siis lomailua, sekä töistä että näemmä myös somesta. Viikonloppu kului Tukholman reissussa, kotiintuomisina uusi ihana (valkoinen) auto. Toivottavasti tuo menopeli on yhteistyöhaluinen mahdollisimman pitkään! Kamerakin oli kyllä matkassa mukana mutta kuvia ei juurikaan tullut otettua. Paitsi paluumatkalla laivan ohittaessa Ultra Brata kuunnelleen Ruisrockin ihmismeren… Näytti niin kivalta, että tuli oikein ikävä omia nuoruusvuosia, Ruisrockia ja Ultra Brata. Savanni nukahtaa kuului pitkään lempibiiseihini tuolloin aikoinaan.

Kuulun ihmisiin, jotka eivät lomalla malttaisi pysyä kotona. Päinvastoin, haluaisin olla koko ajan menossa jonnekin, tehdä päiväreissuja sinne tänne, käydä festareilla, istua terasseilla – kokea olevani elossa. En haluaisi kuluttaa lomapäiviä mihinkään arkipäiväiseen – en haluaisi siivota enkä pestä pyykkiä. Toki sitä voisi nostaa jalat pöydälle, laittaa Netflixista leffan pyörimään ja vain olla… mutta kun en osaa! Tämän päivän vietin kotona ja mitä teinkään… siivosin. Eilispäivä sentään kulutettiin kaupungilla hyvästä kelistä nauttien. Toista tytärtä koiratreffeiltä odottaessamme ehdimme kiertää tanssitytön kanssa vaikka missä, ja kuvatakin pitkästä aikaa hieman. Juuri tuollaiset pikku jutut ovat sitä mitä lomalta kaipaan – istumista kahvilla ja kiertelemistä kaikissa kauniissa paikoissa. Mitään sen ihmeellisempää tekemisen ei edes tarvitse olla!

 

 

Kuten kuvista näkyy, meidän molempien lempivaate taitaa tänäkin kesänä olla off shoulder -mallinen pusero tai mekko. Itse olen kulkenut koko kesän joko tässä kuvien valkoisessa tai vastaavassa sinivalkoraidallisessa puserossa (New Yorkerista). Toivottavasti tämä muoti on ja pysyy vielä monet kesät tästä eteenpäinkin!

Nyt syömään loput (tyttären nimppari)jäätelökakusta ja hetkeksi television ääreen – mikäli maltan lopettaa musiikin kuuntelun. Olen nimittäin löytänyt uuden lempibändini, Imagine Dragons! Miten ihmeessä en ikinä aiemmin ole tälläisesta bändistä edes kuullut?! Nyt voisin vain kuunnella biisejä edestakaisin. Kuunnelkaapa esim. Believer, Demons, It´s Time.

 

 • Jenni / Keski.

  Oi, aivan ihana off shoulder! <3 Ja täällä vähän sama juttu, lomalla olisi kiva olla menossa ja poissa kotoa, itselläni tulee sorruttua siihen arkiseen aherrukseen, jos pyörii kotinurkissa, eikä lomakaan tunnu lomalta. :)

  Kivaa sadepäivää! <3

 • Suvi - Kotonainen

  Sulle sopii nuo off shoulderit tosi hyvin! Ensi kesänä on todennäköisesti taas uudet tuulet, mutta voihan noita silti pitää, vaikka eivät olisikaan se The Juttu enää.
  Nimim. “Boyfriend-farkut tälläkin hetkellä jalassa, vaikka mama jeansit ovatkin in” ;)

 • Katja

  Minä niin samaistun, ei kotona voi lomalla olla! Tai millä lomalla, siis kun mies on lomalla. Oma blogi on vielä pyörinyt, koska mies on ollut reissun jälkeen töissä ja kelit kököt, eli mitäs sitä muuta sateessa lasten nukkuessa. Mutta kohta alkaa loma ja sitten ne ihanat lomakelitkin, alkaa alkaa. :D Ihanaa loman jatkoa, nauti offlinesta! <3

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Täällä tasapainotellaan samanlaisten pohdintojen kanssa… Lupailin ennen lomia itselleni järjestellä parit kaapit, pyyhkiä astiakaapin kymmenistä, jollei sadoista pölyt ja muutenkin hieman konmarittaa. Ne hommat ovat vielä aika lailla tekeillä… Toisaalla lomallahan pitäisi nautiskella kesästä.

  Päälle päätteeksi yksi sivubisnesprojekti painaa päälle, mutta tätä semitylsää hommaa on tänään ollut hyvä naputella kun mies on töissä ja sääkin harmaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee