perjantain perinteinen

bolkv ullanlinna

Perjantai. Mikä ihana sana! Ja mikä ihana fiilis tehokkaan työviikon, siivouksen ja ihan järjettomän hikisen combat-tunnin jälkeen. Vaan kuinkas sitten kävikään… olen onnistunut ottamaan saunasta tultuani jo muutamat torkut tässä tietokoneen äärellä :D Vaikka öisin meillä jo jossain määrin nukutaankin, olen illat kyllä aikamoisen sippi. Lyhyestä siis virsi kaunis – eli perinteinen perjantai-inspis.

En edes muista milloin olisin viimeksi tehnyt vastaavan inspispostauksen? Olen kyllä ahkerasti selaillut niin kotimaan kuin läntisen naapurimme asuntotarjontaa mutta en ole kokenut montaakaan rakkautta ensi silmäyksellä… Yleensä Alvhemin sivuilta löytyy montakin ihanaa asuntoa. Mutta kas, nyt kaikki kauniit kodit löytyvätkin koti-Suomesta. Mikä sinänsä on mukavaa ja kertonee myös siitä, että vihdoin täälläkin osataan panostaa niin asuntojen kuvaukseen kuin stailaukseenkin.

Kuvien parin huoneen asunto sijaitsee Ullanlinnassa, 1929 rakennetussa kivikerrostalossa. Nämä vanhat kivitalot saavat sydämeni aina sykkimään… leveät ikkunalaudat ja paksut seinät. Ihastuin myös olohuoneen tummanharmaaseen seinään – aivat täydellisen sävyinen!
,…
bolkv ullanlinna2

bolkv ullanlinna3
bolkv ullanlinna4
bolkv ullanlinna5

bolkv ullanlinna6
All photos via Bo LKV.

Vaan nyt kuulkaas nukahdin taas :D Joten lienee parasta siirtyä syömään loput siivet – mikäli niitä muulta (nälkäiseltä) perheeltä on minulle jäänyt… Leppoisaa perjantai-iltaa ja viikonloppua toivotellen! Meillä ei niin mitään suunniteltua tekemistä eli tiedossa varmaankin kylppäriliikkeitä (juu, wc-remppa ei ihan etene), tanssivaateostoksia sekä sunnuntaina elämäni ensimmäinen antiikkihuutokauppa!