pari harmaata vaihtoehtoa

coats2

Noniin, tässäpä muutama harmaa takkivaihtoehto tämän syksyn tarjonnasta… Olen nyt kiertänyt koko kaupungin läpi ja löytänyt montakin ihanaa takkia. Suurinosa sellaisia, joista minut erottaa liian tyyris hintalappu – tai väärät jäljellä olevat koot. Olen ummistanut silmäni liian kalliiden takkien ohella myös kaikilta liian pitkiltä, liian tummilta, liian sliipatuilta ja liian muhkeilta takeilta ja hahmottanut samalla paremmin millaisen takin haluaisin.

Jos valitsisin takin vain ja ainoastaan takin itsensä perusteella, päätyisin taatusti Samsoe & Samsoen Hoff jacketiin (1.), joko tuossa yläkuvan sandgrey-sävyssä tai sitten puhtaamman harmaana. Mutta kun tuo takki ei vaan istu ylleni ollenkaan – se on kuin teltta. Takki jota silittelin takkikaapissani joka päivä mutta jota en ikinä osaisi pukea ylleni… Niinpä päätyisin mieluummin Selected Femmen sirompaan takkiin (2.).

Toisaalta kaipaan kuitenkin sellaista rennompaa takkia. Sellaista eläväpintaista, ehkä jopa hieman bukleemaista materiaalia…  Alakuvassa näkyvä Onlyn takki (3.) saattaisikin olla lähellä sitä ajatusta. Livenä nähtynä myös oikeanpuolimmainen Espritin takki oli juuri sellainen… mutta kun saatavilla oli vain koko 44, jäi arvoitukseksi miltä takki näyttäisi oikeassa koossa :)

coats3

Tällaisia löytöjä siis tähän mennessä… vatvonta jatkuu luultavasti niin pitkään, ettei talvitakkeja enää ensi keväänä tarvita – ja huomaan selvinneeni talvesta varsin mainiosti ilman vaaleanharmaata takkia :D

Mutta huomisesta en selviä ilman tietynlaista vaatetusta – tiedossa firman jokavuotinen iso asiakastapahtuma ja iltabileet. Pitäisi siis varmaankin siirtyä untenmaille jotta jaksaa huomenna valvoa… tosin nämä ovat järjestyksessään 17. bileeni joten ehkä ihan tappiin asti ei meikäläisen tarvitse enää menoa katsella… ;)

….