muutama harmaan sävy

Olipas tänään taas harmaan sumuinen päivä… mutta siitä huolimatta tuntuu kuin päivä olisi ehkä jo hieman pidentynyt? Mikähän siinäkin on, että inhoan harmaata keliä – se vetää mielenkin aina hieman matalaksi. Mutta silti pukeudun miltei päivittäin johonkin harmaaseen…

Siitä lähtien kun syksyllä huomasin harmaaseen lempineuleeseeni (iki-ihanaan Zaran kashmirneuleeseen) tulleen pari reikää, olen etsinyt uutta vastaavaa neuletta. Nimenomaan sellaista ihanan pehmoista kashmiria, ja juuri tietyssä harmaan sävyssä. Muutaman epäonnistuneen valinnan olen palauttanut ja luovuin jo toivosta löytää mitään vastaavaa tilalle kunnes löysin BYPIASilta kuvissa näkyvän neuleen*. Miltei oikean sävyinen ja yhtä rennon mallinen kuin aiempi lempparini – nähtäväksi jää tuleeko meistä uudet sydänystävät myös tämän neuleen kanssa…

Entäs tuo kuvissa näkyvä takki sitten? Olen käynyt Stockalla silittelemässä tuota Samsøe & Samsøen harmaata villakangastakkia koko syksyn – raskimatta sitä kuitenkaan täyteen hintaan ostaa. Mutta nyt en enää malttanut olla kiikuttamatta takkia kassalle kun hintalappua koristi punainen aleviiva ja taskussa poltteli joululahjaksi saatu lahjakortti. Siinä se nyt siis on – ehkä maailman simppelein villakangastakki. Juuri sen oikean harmaan villakangastakin metsästys voitaneen julistaa siis päättyneeksi. Toivottavasti.
….

Asukuvia luvassa (pitkästä aikaa) kenties jo viikonloppuna mikäli sekä säiden jumalat että valokuvaajat ovat suosiollisia… niin ja mikäli puhdistuskuurin aikana kadotetut kolme kiloa pysyvät poissa… ;) Näistä ainakin tuo jälkimmäisin toive lienee varsinaista toiveajattelua, haha. Vaan tuli kuulkaa edes hieman kevyempi olo kun turhat nesteet poistuivat ja keho puhdistui. Kävin eilen virtuaalicombatissa ja voi vitsit – olipas mukavaa kun jumppatrikoot eivät kiristäneet ihan yhtä paljon kuin hetki sitten. Voi kunpa tämän olotilan osaisi nyt säilyttää ja pitää edes ne herkuttelut minimissä!

Taidanpa siis jatkaa kevyiden iltapalojen linjaa kuorimalla itselleni omenan…

EDIT. Ainiin. Nuo henkarit. Jo vanha hankinta (löytö Clas Olssonilta) mutta tykkään ihan hurjasti! Ihan täydellisen väriset ja malliset.
….

* neule saatu BYPIAS, kiitos tuhannesti!