Arkisto

syksyn lehtien seassa

vaino-the-labrador34

Pikaiset sunnuntaimoikat täältä kiireen keskeltä! Tai ei mulla ole kiire mutta noilla mun ihmisillä tuntuu olevan… On kuulemma puuhommia, valokuvien käsittelyä, kirppisvaatteiden penkomista, viisumihakemusten täyttöä… Mulla sen sijaan ei ole kiire kuin syömään :D Tää syksy on kivaa aikaa kun maa on täynnä kahisevia lehtiä ja toi mun kissasisko kantaa koko ajan hiiriä pihaan. Eilen se oli onnistunut kiipeämään meidän talon katolle! Kukaan ei tajunnut miten… eikä kukaan tajunnut miten Minni tuli sieltä katolta alaskaan :) Harmi kun en pääse sen mukana kaikkiin tollasiin kivoihin paikkoihin… Vaihdetaan kyllä sitten aina heti kuulumiset kun nähdään.

Oon kuulemma edelleen tosi rauhallinen kaveri – minkäs mä luonteelleni voin! Tykkään vedellä hirsiä sen aikaa kun tytöt on koulussa. Ainoa ongelma on kuulemma se, ettei mua oikein nukuta aamuöisin… silloin yritän aina kivuta äidin ja iskän sänkyyn. Sisäsiisti oon ollut jo hetken – ainakin melkein… Ainiin ja aloitin pentukoulunkin viikko sitten! Nyt oon käynyt siellä kaksi kertaa – kivaa puuhaa paitsi osaan jo ne kaikki jutut mitä siellä on opetettu. Paras hetki on kun pääsen leikkimään niiden muiden pentujen kanssa. Terkkuja Fredille :)

Hei ja mun oikea koiraiskä oli valittu eilen Tallinnassa Viron muotovalioksi! Se on Suomen muotovalio kuulemma myös. En yhtään ymmärrä mitä tuo meinaa mutta oon silti hurjan ylpeä mun iskästä!

 

vaino-the-labrador33
vaino-the-labrador31
vaino-the-labrador32
vaino-the-labrador35

Syksyistä sunnuntaita kaikille toivottaa Väinö!