Suomalainen ihmevoide lapsille palkittiin Oscarilla!

Upeita uutisia! Suomalaisen Jonna Jalkasen ideoiman, konseptoiman ja kehittämän Sophie la girafe Cosmetics -tuotemerkin Sophie la girafe Baby SOS Cream -erikoisvoiteelle on myönnetty viime viikolla Pariisissa Paras apteekkijakelussa oleva lasten tuote -palkinto Les Oscars de CosmétiqueMag 2017 palkintogaalassa.

Miten upeaa! Kun Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi haluan nostaa suomalaista osaamista erityisen paljon, en mitenkään voinut olla jakamatta tätä ilouutista. Kyseinen merkki on muutenkin menestys yli rajojemme. Suomalaisen Alva Organics Oy:n perustajan Jonna Jalkasen luonnonkosmetiikkabrändiä Sophie la girafe Cosmeticsia myydään 30:ssä maassa. Sarja on palkittu useita kertoja, ja sen tuotteita myydään maailman arvostetuimmissa myyntipisteissä, kuten Englannissa Harrodsilla. Suomessa tuotteita myyvät mm. Yliopiston Apteekki ja Stockmann Helsinki.

Sophie la girafe Baby SOS Cream
Luomusertifioitu vaippa- ja ulkoiluvoide toimii asiakaspalautteiden perusteella erityisen hyvin myös atopikkojen rauhoittavana voiteena ja rauhoittavana kasvonaamiona. Se lievittää vesirokon oireita ja voi ehkäistä ajoissa käytettynä vesirokon vesikellovaiheen. Tuotteen käyttäjät perheistä median ammattilaisiin hehkuttavat voidetta myös nimillä ”ihonhoidon sveitsiläinen linkkuveitsi” ja ”ihmevoide”.
hinta 22,90€

Meidän perheessä on käytetty Sophie la girafe -sarjan kosmetiikkaa jo esikoistesta lähtien. Suosikkini on ollut merkin baby oil (lisännyt vauva-aikana kylpyveteen), hair & body wash (käytän sitä isommille pojille edelleenkin pesusaippuana) sekä bubble bath -kylpyvaahto, joka tekee isompien poikein kylpyhetkestä astetta hauskemman.

Vasta hiljattain itsekin löysin Sophie la girafen SOS-voiteen. Nuorimpani kärsii lievästä atooppisesta ihottumasta. Pari kertaa on jouduttu turvautumaan hydrakortisoniin, joka on tuntunut kovin rajulta. En millään olisi halunnut käyttää hydrakortisonia niin pienellä, mutta tulehdustila oli saatava rauhoittumaan. Muutama kuukausi sitten ystäväni ja kahden atoopikon äiti suositteli minun kokeilevan tätä SOS-voidetta. Kuulema mikään muu ei toimi heidän lapsillaan yhtä hyvin. Minäkin kokeilin ja ällistyin. Se rauhoitti kuopuksemme alkavan ihottuman! Todellakin ihmevoide! Hienoa työtä suomalaiselta Alva Organicsilta!