Lasten parhaat uimapuvut

Tämä kevät on ollut aikamoinen. Räntäsadetta taivaan täydeltä nyt toukokuussa. Eipä ihme, että moni on alkanut katsella lentoja lämpöön nyt kesäksikin…

Suomessa törmään usein hankaluuksiin kun yritän löytää sopivia uusia uimavaatteita lapsilleni. Meillä pohjolassa kun bikinikausi on lähestulkoon olematon, ei valikoimakaan päätä huimaa. Moni suomalainen suuntaa aurinkolomalle kesken talven, mutta silloin kaupat tarjoavat yleensä vain ”ei oo”ta. Kesätuotteet kun tulevat vasta keväällä myyntiin. Täten olen päätynyt ostamaan lasten uimavaatteet kohteesta. Mutta nyt esimerkiksi ennen Dubain matkaamme tajusin katsastaa *Zalandon valikoiman. Siellä oli ihan hurja määrä erilaisia uima-asuja vauvoille, taaperoille ja lapsille. Lähemmäs 1000 tuotetta! Niin tytöille kuin pojillekin. Merkkejä ovat mm. Polo Ralph Lauren, Molo, Gap, Abercrombie & Fitch, Disney, Quicksilver ja Seafolly muutaman mainitakseni. Täältä löytyi ennätyksellisen vaivattomasti meidän koko perheelle uikkarit, jotka täyttivät kaikki hakukriteerit.

Aurinkokohteissa tykkään käyttää pojillamme joko koko kropan peittävää surffipukua, tai sitten sortsien surffipaidan yhdistelmää. Dubaissa kun aurinko voi olla todella porottava, antaa surffipaita ihanasti lisäsuojaa. Surffipaitojen löytäminen Helsingin kivijalkaliikkeistä on osoittanut todella haastavaksi – suorastaan mahdottomaksi talvisesongin aikaan. Zalandolla oli vuorostaan ihan hurja valikoima! Missään ennen en ole törmännyt lasten surffipaitojen valinnanvaikeuteen.

Ja kurkkasinhan minä myös mitä heiltä löytyy tytöille. Voi herttinen sentään mitä söpöyksiä…

Pojillamme päällä GAPin surffipaita ja ADIDAS PERFORMANCE uimahousut

Joten seuraavan kerran jos laillani tuskailet uusien uikkarien hankintaa – katso *Zalandon valikoma. Hurja määrä kauniita ja hyviä uima-asuja koko perheelle. En ole koskaan ennen yhtä helpolla päässyt!