Arkisto

Make my make-up in English with weekend music

Hei kaikki! Tässä heti perään vielä askel askeleelta video, miten sen meikin teen kun se edellinen postaus meni mönkään :/ Tein sen englanniksi, joten toivottavasti saatte taas mun mongerruksesta selvää. Yllättävän vaikeeta selostaa samalla mekin tekoa kun meikkaa. (Hahaha. Kyllä, pystyn yleensä jauhamaan purkkaa samalla kun kävelen :D) Suonette anteeksi pienet kielioppivirheet mitä teen (huomasin ne jo sanojen tullessa ulos, mutta kun pitkä video kyseessä niin ei voinut ottaa uusiksi, joten pahoitteluni). Tässä siis arkimeikkini teko. Myöhemmin tulossa vielä silmämeikin laitto. Suuri helpotus silmämeikin saralla on nuo käyttämäni ripsienpidennykset, joiden ansiosta en käytä mascaraa lainkaan.

Here is the English ”make my make-up” video which I promised. Please excuse the few grammatical mistakes that I make during this video. It was a long video so I didn’t want to take any retakes. Later on I make an eye make-up video as well. Thanks to the eyelash extensions that I have, I do not wear any mascara at all. Therefore I normally don’t do my eyes at all, except when doing evening make-up. Here is my everyday make-up – hopefully you get something out of it :)

And as it’s Friday, here’s some up beat music to start the weekend. Enjoy! :)

Ja loppuun vielä viikonlopun kunniaksi pari biisiä joita olen ahkeraan kuunnellut. Hyvää viikonloppua!:)