Arkisto

Ruska ja klassinen asu

ruska-asu-3629ruska-asu-3679 ruska-asu2 ruska-asu-3656 ruska-asu-3686 ruska-asu ruska-asu-3698 ruska-asu-3674 ruska-asu-3620pictures / Kira Kosonen

coat LINDEX
shawl DKNY
top GINA TRICOT
pants LINDEX maternity
shoes ADIDAS
bag YSL
sunnies RAYBAN

Tänä syystalvena laivastotakit ovat kuumaa huutoa. Muodikkaimmillaan takki on syvän tummansininen (lähentelee jo mustaa), pituus yltää ainakin puoleen pohkeeseen ja takki on viimeistelty näyttävillä kultaisilla napeilla. Kyseessä on klassikko, johon voi minun mielestäni hyvillä mielin panostaa. Nyt siis kannattaa toimia, jos sinuakin viehättää tämä ajaton takkityyli. Kierisin viime viikolla muutamia ketjuliikkeitä ja vastaavia takkeja oli tarjolla runsaasti. Omasta vaatekaapista löytyy Lindexin lyhyempi versio, josta olen pitänyt kovin. Tosin vaatekaappini kaipaisi ehkä vielä pitkän version, joka käy niin arkeen, kuin juhlaankin. Suomessa kun asutaan, on takeille paljon käyttöä. Omalta ostoslistaltani löytyy edelleen se klassinen kamelitakki ja nyt viimeisimpänä ihastuksena syvän sininen pitkä takki kultaisilla napeilla.

Tällaisessa asussa olen viihtynyt paljon viimeaikoina. Kokomusta asu, valkoiset superstarit, asteen särmikkäämpi takki ja kädet vapauttava cross body-laukku. Helppoa, vaivatonta ja mukavaa.