Quesadillat kreikkalaisittain

Kasvis
10-30 minuuttia
Helppo
10-20 euroa
Arkiateria

Meksikolainen tortillalettu taipuu kreikkalaiseksi quesadillaksi, kun se täytetään välimerellisesti.

 

4 annosta

noin 1 dl punaista tai vihreää pestoa

8 pienehköä vehnätortillaa

2 pkt (yht. 250 g) mozzarellaa

200 g fetaa

½ pss (40 g) salaattipinaattia

16 kivetöntä mustaa kalamataoliivia

4 rkl hienonnettua minttua

Tarjoiluun: tsatsikia

 

  1. Levitä tortilloille pestoa. Raasta mozzarella tortilloille. Murustele päälle fetaa. Lisää huuhtaistu salaattipinaatti, oliivit ja minttu. Nosta loput tortillat kansiksi.
  1. Paista pannulla muutama minuutti molemmilta puolilta tai 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Kääräise rulliksi. Tarjoa tsatsikin ja lopun salaattipinaatin kanssa.

 

Viinisuositus: Hedelmäinen ja raikas Vóila Vineyard Assyrtiko 2015, Kreikka, 11,65 e.

 

Lue myös:

Kaaliquesadillat

Totopos-tortillalastut

Chorizo-perunatortilla

Teksti
Kuva Fabian Björk

Toimitus suosittelee