Uusi hanke / viikonloppufiiliksiä / kysymyspostaus

Collegepuku – Seppälä / Myssy – H&M / Kengät – Super Fit
Meillä on takana onnistunut syksyn ensimmäinen viikonloppu. Tietyllä tavalla tätä viikonloppua voisi myös kutsua uuden aikakauden ensimmäiseksi viikonlopuksi. Ollaan pitkästä aikaa vietetty aikaa paljon kotona, rauhoituttu kesän jäljiltä ja virittäydytty syksyyn. Tosin mun viikonloppuun on mahtunut myös paljon reeniä, ja sitä kautta Niko ja Mila on saaneet viettää kaksin keskistä isitytär-aikaa pienen tauon jälkeen. Lisäksi tänä viikonloppuna pistettiin aluille tosi jännittävä hanke – uuden tilavamman kodin etsintä. Ai vitsi miten innoissaan oon. Käytiin jo ensimmäisessä näytössä tänään, mutta eihän se heti ekalla koskaan tärppää. Huomenna heti sitten jo seuraavaa tsekkaamaan, vaikka onneksi meillä ei mikään kiire oo tän asian kanssa. Rauhassa katsellaan ja tutkaillaan, mutta silti, uuden kodin metsästys on nyt alkanut, JEE! Tästä hankkeesta kirjoittelen pian vielä erikseenkin, joten asuntohaaveita blogin puolella tulossa.
Tänään illalla saatiin nauttia vileä melko kesäisestä illasta rennoin fiiliksin, ulkoilun lomassa ja hyvässä seurassa. Treffattiin blogimimmien (Melina, Laura, Paula & Katriina) kanssa tällä viikolla jo toista kertaa. Lapset saivat temmeltää itsensä väsyksiin ja mamat paransivat taas tuttuun tapaan maailmaa suut vaahdossa. Tälläsiä puistoiltoja lisää, kiitos!
HOX HOX ! Mamalifellä potkaisin aamulla kysymyspostauksen ulos, joten käykää jättämässä kysymyksiä TÄNNE. Tai toki voitte niitä jättää myös täällä bloggerin puolella jos se tuntuu helpommalta, Nikolta saa kysyä kans ;) Joten antakaa palaa!
Ihanaa alkavaa viikkoa ♥