Freesimpi hiuslook

Viikko sitten tähän aikaan myhäilin tyytyväisenä ja haroin vasta laitettuja hiuksiani. Ne olivat ja ovat edelleen ihan superpehmeät ja oikeasti hyvinvoivat. Mietin vain, miksi ikinä päästinkään hiuspehkon kasvamaan siihen kuntoon? Siis ihan oikeasti tuntuu kuin hiukset olisi saaneet uuden elämän jo pelkästään sillä että pituudesta napsaistiin reilusti yli kymmenen senttiä kuivaa latvaa pois. Väriäkin freesattiin ja lopputuloksesta tuli Hennan käsittelyssä just eikä melkein mun mieleen! Katsokaapa – aika huikea muutos vai mitä?

Pituudesta lähti reilummin mitä kuvista näyttäisi. Ennen freesausta pituutta oli melkein napaan asti ja nyt hiukset jää vähän rinnan päälle. En voi edes oikein sanoin kuvailla, miten ihanaa oli päästä tuosta pitkästä ja kuivasta tukasta eroon. Se ainainen tappelu helposti takkuuntuvan hiuksen kanssa on nyt helpottanut todella paljon! Ja onhan se lookki muutenkin paljon skarpimpi siististi malliin leikatulla kuontalolla. Nyt vaan täytyy ottaa tavoitteeksi ylläpitää myös tätä hiusten hyvinvointia ja että kampaamokäyntien väli ei pääse venymään muutamaa kuukautta pidemmäksi.

Kuinka usein te käytte kampaajalla? Kuuluuko käyntiin mitä kaikkea – leikkaus, raitoja, tyvi, moniväri, erilaisia hoitoja? Ja hei muuten mitä te käytätte kuivaan ja hilseilevään päänahkaan? Nyt kaikki vinkkivitoset kotona tehtäviin hoitoihin kommenttiboxiin kiitos! Täällä nimittäin nää pakkaset vaan pahentaa tuota päänahan kuivumista…

Jos jollain siellä on hakusessa luottokampaaja Jyväskylän alueelta, niin voin suurella sydämmellä suositella ystäväni Hennan ja UNIK Hairdressingin palveluita! Ja kuvathan puhuu jo puolestaan, tää tukka on niin <3 Kiitos vielä H!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.