• Jenni

  Miksi päädyitte nyt kastamaan lapset? Saiko Milakin kummit? Kaunis tilaisuus teillä oli :)

  • Essi

   Mä kuulun kirkkoon ja Niko ei, Milan aikaan ajateltiin että tyttö saa sitten isompana liittyä kirkkoon jos haluaa. Nyt kuitenkin ehdotin Nikolle, että mitä jos kuitenkin kastetaan lapset, kun meilläkin on meininki vielä joskus mennä kirkossa naimisiin. Siitä se ajatus sitten lähti, mutta mitään sen suurempaa syytä ei ole :) Mila sai nimiäisissään jo ”kummit” ja nämä samat ihmiset olivat paikalla myös kastetilaisuudessa ja ovat nyt ihan virallisia kummeja myös.

   Kiitos :)

 • Tanja

  Saako udella miksi nyt päädyitte ristiäisiin? Ihanan näköiset juhlat ja tarjottavat! :)

  • Essi

   Ei meillä mitään suurempaa syytä tässä takana ole :) ehdotin Nikolle ajatusta ristiäisistä, ja idea meni läpi. Milan aikaan nimiäiset taas tuntui meille sopivalta juhlalta. Nyt on sitten koettu meidän perheessä molemmat juhlat, ja molemmat lapset lopulta kastettu kirkkoon. Nyt Niko on ainut perheessämme joka ei kirkkoon kuulu.

 • Enni

  Näyttää tosi kivalle! ? ja ihan loistava idea ottaa kirkon juhlatilat ja ruuat ja herkut tilattuna.Itse rakastan suunnitella juhlia mutta toisaalta vois päästää itsensä joskus vähän helpommalla eikä leipoa yömyöhään.

  • Essi

   Juhlien suunnittelu on ihan parasta :) mutta välillä on kyllä kiva päästä ”helpommalla”, etenkin kun tuo pieni vauva vie niin ison ajan päivistä. No onneksi synttäreitä tulee joka vuosi, jolloin saa taas leipoa ja laittaa hikihatussa <3

 • Ninppe

  Onko toi vauvataulu tehty itse koneella? Se on ihana! Haluan meidän neidistä tuollaisen! ? Ihanan näköiset juhlat teillä!

  • Essi

   Se on tilattu walldesign.fi verkkokaupasta :) Se on tosi nätti, meidän tytöllekin teetettiin aikoinaan ja nyt Noel sai sen kummitädiltä lahjaksi. Kiitos <3

 • Lirulaa

  Ihana juttu et päätitte kastaa lapset. Suurempaa lahjaa ei voi lapselleen antaa kuin Taivaan Isän varjeluksen ja huolenpidon. Itse ajattelen niin, että jos (omat) lapset myöhemmin haluavat erota kirkosta, niin se on heidän päätöksensä. Arvovalinta on myös se, jos jättää lapsensa kastamatta. Jokaisessa perheessä tietysti nämä valinnat tehdään oman maailmankatsomuksen mukaan. Hyvää syksyn jatkoa teidän suloiselle perheellenne! T. Vakkarilukija

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram