• Sofia

  Hei! Juuri tällaiset arkiset postaukset kuulumisista ja fiiliksistä ovat tosi kivoja! Näitä lisää :)
  Voin kokemuksella kahden lapsen äitinä sanoa että kyllä se rytmi sieltä päiviin löytyy vielä. Itsestäkin tuntui aluksi vauvan ja 2-vuotiaan kanssa että mitähän näistä päivistä tulee mutta kumman nopeasti arki alkoi rytmittyä. Kun vauva oli muutaman kuukauden oli päiviin muodostunut selkeä systeemi ja arki pyöri mukavasti. Tosin hektistähän se arki on ja oma aika vähissä. Samoin parisuhdeaika, muttaniinkuin sanoit tämä on lyhyt vaihe elämässä ja täytyy vain muistaa ettei hukkaa puolisoa kaiken väsymyksen ja vaipparallin keskellä :)

 • Miia

  Tsemppiä ja jaksamista teille arkeen!

  Muistan niin tuon aikatauluttomuuden, kun Enni synty ja Mimi oli 1.5v. Eka puolivuotta ellei enemmänkin oli kyllä melkoista hulinaa ja kun Mimikin vielä niin pieni, ettei päivähoitoonkaan oikein viittiny viedä. Mutta nyt on kyllä jo melko mukavaa! :) Ja ihana, että Milalla on mahis jatkaa päikyssä muutamana päivänä viikossa.

  Nyt meillä riittää myös miehen kans yhteistäkin aikaa kun tytöt leikkii jo tosi paljon keskenään leikkihuoneessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram