Tiny Buddha ja muutama muu lukuvinkki

 

muistoja-matkalta-485

Oma ”Tiny Buddhani” 2 1/2 vuotiaana, 10 vuotta sitten… 

Hyvää huomenta! Tänään ajattelin jakaa teille aamulla Facebookin feedistäni lukemiani mielenkiintoisia juttuja. Paljonhan sinne nykyään tulee kaikkea turhaa, mutta toisaalta myös inspiroivia ja motivoivia kirjoituksia. Kuten esimerkiksi alla olevat, jotka itse asiassa kaikki liittyvät toisiinsa- positiivisuuteen, itsensä arvostamiseen, kiitollisuuteen ja ajatuksien voimaan. Olet sitä, mitä ajattelet.

Tiny Buddha ja mm. sosiaalisen median vaikutuksesta minäkuvaan

Sosiaalisessa mediassa on puolensa ja puolensa. Toisaalta se jakaa paljon tietoa ja avaa uusia portteja uusiin mahdollisuuksiin, mutta toisaalta taas se voi antaa vääristyneen kuvan todellisuudesta ja ruokkia etenkin nuoria (ja varmasti myös aikuisia) vertailemaan itseään toisiin.

”Social media is not a full (or even sometimes real) portrayal of someone’s life. If you forget this, you fall into the trap of comparing your life to what someone else chooses to share. Remember that negative thoughts lead to a negative feelings. If you want to feel good you have to start thinking good thoughts about others on a regular basis.” 

14479595_10153745921551604_8245891437434201604_n

Hidasta Elämää ja 7 Syytä ryhtyä puhumaan itsellesi kauniimmin

”Miksi puhuisit itsellesi rumasti, sillä yrität kuitenkin koko ajan parhaasi? Ja vaikka ei olisi hyödyksi kenellekään, olet silti täydellinen koko ajan, juuri siinä kohtaa elämänmatkaa, missä oletkin. Tässä maailmassa ei ole yhtään parempaa sinää kuin sinä, siksi juuri sinä olet arvokas <3”

Lue myös ihanan Jennyn blogipostaus Ajatusten voima on valtava

”Sanotaan, että ihminen ajattelee 60 000 ajatusta vuorokaudessa. Sanotaan myös, että noin 90 prosenttia niistä on samoja kuin edellisinä päivinä. Toki koko ajan ei voi keksiä pyörää uudestaan, mutta kun vähän keskittyy ajattelemaan, mitä ajattelee, voi alkaa huomata, että sitä turhaan pyörittelee päässään eilisen ja huomisen huolia tai ikivanhoja, eräpäivänsä nähneitä tapahtumia. Tai vaihtoehtoisesti jotain ihan tyhjänpäiväisiä asioita, kuten jonkun toisen epämieluisia sanoja. Koska mitä väliä?”

Positive thoughts lead to positive feelings

img_6886

… ja ”hieman” kasvanut ”Tiny Buddhani” viime sunnuntaina <3 

Positiivisia ajatuksia uuteen viikkoon- SINÄ olet täydellinen!

Heidi xoxo