Jax ja Jaxin vaipat

Kaupallisessa yhteistyössä: Libero

Synnytyssairaalassa saimme käteemme Liberon 1-koon vaipat. Taisin kyllä monta kertaa pyytää kätilöä paikalle ns. neuvomaan vaipan vaihdossa kun en itse vielä osannut :) Kotiin tultaessa emme osanneet edes käsitellä muita kun Liberon vaippoja. Jossain 3-koossa kokeilimme paketin toisen merkin vaippoja vaihtelun vuoksi, mutta palasimme kiireen vilkkaan takaisin Liberoihin. Kolmet märät housut ja huono istuvuus Jaxin jaloille ja pyllylle eivät vakuuttaneet sen vertaa, että olisimme vaihtaneet merkkiä.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Liberon kanssa. Kun sain kuulla yhteistyömahdollisuudesta, suostuin samantien. En tietenkään tekisi tälläistä postausta sellaisen merkin kanssa, minkä takana en voisi seistä. Me nimittäin olemme aina raahanneet (niitä paketteja muuten on monta jo tähän mennessä!) Liberoa kaupasta kotiin ja olemme välttyneet vuotavilta vaipoilta. Ehkä tämä luokitellaan jo niihin äitien “kakkavaikka”-keskusteluihin, mutta meillä ei koskaan ole ollut myöskään punoitusta tai ihottumia.

Libero on teettänyt suuren vaippatutkimuksen: 

 • 90 % Lvastanneesta vanhemmasta
suositteli Libero Touch -vaippoja
 • 97 % vastanneesta vanhemmasta ajatteli, että  Libero Touch -vaippojen pehmeys on hyvä tai todella hyvä
 • 88 % vastanneesta vanhemmasta ajatteli, että Libero Touch -vaippojen kyky ehkäistä vuotojaon hyvä tai todella hyvä
 • 93 % vastanneesta vanhemmasta ajatteli, että Libero Touch -vaippojen istuvuus on hyvä tai todella hyvä

Minun mielipiteeni: Libero Touchit ovat erittäin pehmeitä, ei ole eteeni tullut vielä ainakaan pehmeämpiä. Istuvuudeltaan vaipat ovat samaa luokkaa kuin muutkin Liberon vaipat. Meillä käytetään nyt ristiin rastiin teippi- ja housuvaippoja. Vuotoja ei tapahdu, ellen itse kiireessä ole jättänyt kääntämättä siivekkeitä ulospäin. Tämän kääntämisen opin jo sairaalassa – kätilö neuvoi miten läpivuotoja pystyy estämään.

Minkä ikäisenä yleensä muuten vaippoja aletaan käyttää vain öisin? Miten vaipasta pääsee eroon? Sen aika ei kait kyllä ole vielä meillä edessä vuosiin, mutta se ei haittaa kun on näin ihana Libero-vauva pehmeen pyllyn kanssa.

<3:Nanna ja Jax

 • Kii

  Meillä taas liberot päästää aina kakat selkään. Tällä viikollaki joka yö uus yökkäri päälle ku sotkeutunut edellinen. Päivisin mennään kestovaipoilla ja samaa ongelmaa ei ole. Ollaan kokeiltu normi liberoja ja tuota toucheja ja 3 ja 4 kokoja ei van pidä. Seuravkdi pitäis vaihta merkkiä tai kokeiöla yölläki kestoja niissä on vaan se ongelma ettei pissaa ime niin paljon..

 • kestopeppu

  Olipa pettymys, luulin otsikon perusteella kirjoituksen käsittelevän kestovaippoja :(

  Meilläkolmekestopeppua, ei yhtään niskakakkia eli edellisen kommentoijan kannattaa siirtyä täyskestoiluun. Tarpeeksi imua väliin ja villikset paketin päälle. Toimii takuuvarmasti.

  • nannakaralahti

   Voi pahoittelut pettymyksestäsi. Uskon, että jos kestovaippakokeilun saisi jo heti synnytyssairaalasta, jäisi se paremmin itselleni käyttöön. Siinä vaiheessa oltiin niin ummikkoina, että tein vaan miten minulle siellä opetettiin. Tosi hyvä pointti ja täytyy kyllä itse harkita myös kestovaippoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee