Ensi viikon treenivinkit

Mielestäni yksi parhaista asioista viikonloppuisin aina suunnata ajatukset ensi viikkoon ja tulevaisuuteen eikä miettiä tekemättömiä treenejä tai pitkää treenamatonta jaksoa. Aina on mahdollisuus miettiä miten tästä hetkestä eteenpäin sen sijaan, että morkkistelee menneitä. Aloitetaan siis miettimään miten huomisesta eteenpäin tehdään asiat.

Sunnuntai:

Pöydän puhdistaminen. On hyvä karsia kaikki turhat asiat jääkaapista, antaa kehon ja mielen levätä, keksiä sellaista tekemistä joka rauhoittaa. Voit suunnitella huomiseksi pitkän kävelylenkin ilta-auringossa tai mennä ystävän kanssa avantouinnille ja saunomaan. Tee jotain ihanan rentouttavaa.

Maanantai:

Maanantaiaamu on aina hyvä startata treenillä kunnon yöunien jälkeen. Tee jokin näistä suunnittelemistani viidestä eri 10 minuutin pikatreenistä tai yhdistä muutama eri treeni, jos aikaa on enemmän. Näin saat hyvän startin koko viikkoon!

Tiistai: 

Tiistai-iltana voit tehdä pitkän venyttelyn telkkaria katsellessa. Käy koko kroppa läpi ja jos kotoota löytyy putkirulla, käytä sitä apuna.

Keskiviikko: 

Lihaskuntotreeni. Käy salilla tai tee kotona kahvakuulan kanssa. Keskity enemmän isoihin painoihin ja rauhallisempaan tekemiseen sen sijasta, että nostaisit sykettä hirveän ylös. Käy päälihasryhmät läpi.

Torstai: 

Kimppajuoksu mun kanssa. Jokainen pystyy tulemaan mukaan ja oppii paljon erilaisista ja hauskoista treenitavoista. Juoksemisen ei tarvitse olla tylsää. XXL järjestää juoksutreenin yhteistyössä Röhnischin kanssa. Täältä pääset ilmottautumaan mukaan. Ps. ole nopea!

Perjantai: 

Vapaapäivä. Tee jotain, mikä on alkuviikosta jäänyt rästiin, jotta saat vietettyä viikonlopun rennoin fiiliksin.

Lauantai: 

Vapaavalintainen treeni.

 

Tuossa valmis ohjelma ensi viikolle. Se sisältää muutaman lihaskuntotreenin ja muutaman aerobisen. Samoin kalenterissa on myös venyttelyä. Tuon verran pystytte kaikki tekemään varmasti! :) Voitte myös huomiseen asti lähteä mukaan Heron treeneihin.

Toivottavasti nähdään monen teidän kanssa torstaina! 

<3:Nanna