Olohuoneen matto valittu ja tilattu

Matottomat ajat ovat kohta takanapäin olohuoneessa ja hyvä niin. Matto tuo niin paljon mukavuutta, tunnelmaa ja viihtyvyyttä huoneeseen ja on tuntunut kolkolta olla ilman. Pitkän sovittelu- ja suunnitteluprosessin lopputulos ei ehkä yllätä, mutta toivottavasti on pitkäikäinen hankinta.

Ehkäpä muistat Mattoja, mattoja, mattoja – postauksen, jossa meillä otettiin Mattokympin mainoskuvia. Kuvauksista innostuneena alkoi meillä alkamoinen mattorumba, joka päättyi kotimaiseen VM Carpetin Hattaraan.

”Hattara on kotimainen VM-carpetin valmistama laadukas ja moderni pehmeä matto. Se on todella miellyttävän tuntuinen jalan alla ja sopii hyvin sekä makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin. Pohjana laadukas VM-carpetin EVA-pohja joka käy kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteiseen taloon.”

Tilasin maton koossa 200 x 300 cm ja siinä on noin neljän viikon toimitusaika. Päädyin valkoiseen mattoon, joka tietysti on aina vähän riskialtis väri, mutta kerran täällä vain eletään ;) Sävy mietitytti minua pitkään, se on hyvin samanlainen kun olohuoneen pellavaverhossa. Nyt vain peukut pystyyn, että matto näyttää yhtä kivalta olohuoneessa kuin mielikuvissani!