Pienen pojan huoneessa

Sillä aikaa kun sohvapohdinnot jatkuvat, kurkistetaan lastenhuoneeseen.

Poikamme ensimmäisiä lauseita on ”nyt mennään!”. Usein sen sanottuaan taapero tarraa tiukasti kädestä kiinni ja johdattaa omaan huoneeseensa. Hän haluaa mennä telttaan aikuisen kanssa, vetoketju pitää ehdottomasti laittaa kiinni. Iltaisin mieleisin leikki on valojen sammuttaminen ja pimeän ihmettely, jonka jälkeen napsautetaan kattolamppu tai pöytävalaisin päälle. Ja taas uudestaan ja taas uudestaan. Tässä leikissä äidin paikka on istua pikkuisella tuolilla, tärkeintä on olla ihan lähellä.

*
pojanhuone-2

*
Huone on saanut uusia kalusteita, jotka olen bongannut niin Facebook-kirppikseltä ja Tori.fi:stä. Tulee kyllä hyvä mieli, kun löytää hyväkuntoisia kalusteita second handina. Tapettiseinällä oleva kaapisto on Ikean valikoimaa ja virallisesti joku mappikaappi, sillä ovissa on lukko. Kaappi on täynnä pikkuautoja ja muita leluja, pitää pohtia mikä olisi näppärin keino saada ovet pysymään kiinni myös ilman lukkoa.
*

pojanhuone-4

*
Poika nukkuu edelleen meidän makuuhuoneessa AVA Roomin pinnasängyssä, mutta lähiaikoina (ehkäpä joululomalla!) on edessä siirtyminen omaan huoneeseen. Siellä jo odottelee Muuramen Jolla-sänky. Mietin vain, että miten saan touhukkaan taaperon pysymään tuossa sängyssä? :D Lapsen sängyssä on Mia Designista saatu DOT pussilakanasetti, voin suositella tätä ihanan pehmeää puuvillasatiinia.
*

pojanhuone

*
Tuosta sänkyostoksesta minulla onkin enemmän kerrottavaa, ei nimittäin mennyt kuin Strömsössä. Siitä inspiroituneena julkaisen pian kirppisdesignin ostajan muistilistan, pysykää kuulolla.

Nyt työt siihen malliin, että iltapäivällä ehdin koeistumaan Iskuun Como-sohvaa. Tuli tässä teidän sohvasuosituksia lukiessa jo sellainen olo, että hitto vie, menen ja tilaan valkoisen sohvan, kerran täällä vaan eletään! Kohta selviää, voittaako järki vai tunteet ;)

Ps. Joko bongasitte päivän sisustushuhun? Kodin1 tekee paluun!

Sänky: Muurame /  Jolla
Laatikosto: Muurame /  Kolmonen
Tiipii: Jollyroom / Roommate
Matto: Oyoy / Adventure
Kaappi: Ikea
Norsutyyny: Marimekko
Verhot: Annival Interior
Petivaatteet: Mia Design / DOT
Nallepussi: Jollyroom / Tellkiddo
Pöytävalaisin: Kartell Take/ Sisustusilo
Tapetti: Ferm Living / Half Moon