Kaksivuotissynttärit


I love you to the moon and back

Meillä on takana kaksi juhlientäyteistä päivää, kun perjantaina juhlistimme poikamme syntymäpäiviä sukulaisten kesken ja eilen kavereiden kanssa. Vuosi sitten järjestin pastellinväriset seikkailijateemaiset juhlat (lue kaikki täältä) sloganilla ”Oh, the places he´ll go”, kun tänä vuonna koristeet saivat inspiraationsa avaruudesta ja lauseesta ”I love you to the moon and back”.

Ensi vuonna mennäänkin sitten varmaan värikkäillä paloauto- tai ryhmähau-teemoilla, joten nautin nyt vielä sain toimia juhlien kapelimestarina. Itse asiassa teema ja koristeet ovat kierrätettyjä, sillä luottokakuntekijäni Minna bakes juhlisti samaan malliin oman poikansa kolmevuotisia. Oli mukavaa käyttää samoja koristeita ja ilmapalloja, kävin vain Confetissa täyttämässä ne uudelleen.

Tilasin Minna bakesilta myös kakun, suklaa-vaniljatäytteinen komistus sai jälleen kehuja kaikilta vierailta. Yhteistyökumppanini Kukkakauppa Minnan Ruusupuu muisti sankaria planeettahenkisellä kimpulla. Enpä olisi itse osannut tätä tilata ja sanoinkin Minnalle, että meillä on avaruusteema, ei siihen oikein voi kukkia mätsätä. Mutta niin vain ammattilainen osasi ja kimpusta tuli ihana tarjoilupöydän piristys!

Tarjoiluiden osalta menin simppelillä linjalla:

Sukulaiskekkereillä:

Minna bakes kakku
mokkapalat
karkkisekoitus
keksejä
kanapiirakka
ruisnapit tzatsikitäytteellä
keksejä

Kaverikekkereillä:
Minna bakes kakku
minihotdogit

karjalanpiirakka
viinirypäle
jätskibaari strösseleineen ja kastikkeineen
mokkapalat
keksejä

Sanoin kahvipöydässä ystävilleni, että sydämeni menee ihan sykkyrälle katsoessani poikaani, joka on niin ihana ja reipas. Kun saimme tyttäremme, tiesin että meillä oli silloin jo ihan kaikki. Kun yli viisi suotta sen jälkeen perheemme täydentyi tällä pienellä, suloisella pojalla, en voi enää enempää pyytää. Enkä pyydäkään, meidän perheemme on tässä.

Rakkautta riittää kuuhun ja takaisin. Kiitos kaikille onnittelijoille ja juhlijoille!