Elämässä on uusi motto

Etsin juuri omaa blogiani hakusanalla ”podcast” ja ihmettelin, miksi tuttua kirjautumiskenttää ei näy. Tämä ehkä kiteyttää tämän sunnuntain tunnelmat. Takana on heittämällä kevään kiireisin, antoisin ja myös jännittävin viikko ja kuukausi.

Blogissani ei vietetty #hyvänolontoukokuuta, vaikka lupasin. Olisin nimittäin surkein esimerkki ikinä. Kahtena päivänä tällä viikolla lähden aamiaisen jälleen liikkeelle ja syön seuraavan kerran hampurilaisen klo 18-19 välillä illalla. Aivan kamalaa ja kaikkien ohjeiden vastaista, mutta nyt ei ole vain pystynyt parempaan. Liikunnasta ei edes kannata aloittaa.

Tavallaan tiesin, että näin saattaa käydä, olinhan aikaoptimistena luonteena palannut 100 % työaikaan päivätyössäni, aloittanut podcastin, järjestänyt 200 hengen kutsuvierastapahtuman, yrittänyt kirjoittaa blogia ja suunnitella mökkiä sekä tehnyt pari työmatkaa. Sanomattakin selvää, että kaikki tämä pienten lasten ja mieheni vuorotyön ohessa.

 

Kaiken tämän keskeskeneräisyyden ja tekemisen keskellä uusi motto on löytänyt  minut. Minä en en ole sitä ehtinyt tieteenkään etsiä, mutta  huomaan sanovani sekä itselleni  että läheisilleni hyvin usein:

 Asia kerrallaan

Mikä ihana ajatus!  Multitaskingista huolimatta hommat hoituvat asiakokonaisuus kerrallaan. Miksi suotta stressata sitä, mikä tapahtuu illalla, huomenna tai ensi viikolla? Toki tässä elämänmotossa auttaa kummasti vähintään kohtuullinen stressinsietokyky sekä Mauno Koiviston elämänviisaus: jos emme varmuudella tiedä miten käy, olettakaamme että käy hyvin.

Tämä pieninä välikuulumisina täältä, kaikki on oikein hyvin, vaikka blogissa hetkellisesti onkin vähän hiljaisempaa. Ensi viikolla on luvassa muutama päivä lomaa päivätöistä, sillä suuntaan blogityömatkalle Lofooteille ja nauhoitan podcasteja. Hyvä tästä tulee, asia kerrallaan.

Kuvat ovat perjantaisesta #BSFestival17 -tapahtumasta Savutuvan Apajalta. Puitteet siellä ovat ainutlaatuiset ja kunhan saan lisää kuvia, niin toivottavasti pääsen näyttämään lisää kevätjuhliemme kattausta ja somistuksia teillekin. Kiitokset vielä kerran Piialle avusta, hän muun muassa huruutteli satoja metrejä juhlaviiriä kattoon.

Mukavaa ja leppoista sunnuntaita!

hame: Muotikuu
pitsitoppi: Drama
kampaus: Naps Jyväskylä
meikki: Velvet
silmäpussit: omat