• Lyde

    Kaunis kollaasi! Meillä on paljonkin valokuvia seinillä, olen tykännyt aina pitää kuvia esillä, niiden kautta elettyä elämää tulee mukaan arkisiin puuhiin. Kuvat isovanhemmista ym ovat minusta myös lapsille kiva muistutus, vaikka kauempana asutaankin. Toisaalta kuvia voisi olla enemmänkin esillä, kun on kuvannut vuosikausia ahkerasti, on valokuvia tietokoneella kymmeniä tuhansia joista valita (ja ei ne siellä oikein ketään lämmitä) :-D

    • Kerttu / Modernisti Kodikas

      Sähköiset kuvat on siitä pahoja, että vaikka paljon kuvataan, ne hautautuu arkistoihin. Ja tosiaan, lapsille kuvat ovat erityisen tärkeitä ❤️

  • Hanna H

    Oi että, onpa kivan näköinen kollaasi! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee