Parasta bebelle

minies-1-5
minies-1-2
minies-1-3
minies-1-4

Halusin viedä siskolleni babyshower-lahjaksi jotain söpöä, uniikkia ja suomalaista. Kun Instagramissa kauniiden kuvien virrassa eteeni pompsahteli tasaisin väliajoin ihania tossuja, söpöjä rusetteja ja tyylikkäitä tuttinauhoja, uteliaisuuteni heräsi. Mikä mahtaa olla tämä brändi tyylilkkäiden tuotteiden takana? Yllätys olikin varsin positiivinen, kun ”syyllinen” ei ollutkaan massatavaratalo tai huippukallis luksusmerkki, vaan helsinkiläisen Päivin perustama For Minis and Mommies. Pikkuiset mokkasiinit saivat alkunsa yrityksen perustajan rakkaudesta käsityöhön ja innosta antaa lahjasi itsetekemiään tossuja. Rakastan juuri tällaisia tarinoita, jossa yrittäjyys on saanut alkunsa kuin vahingossa, intohimon ja erikoisosaamisen kautta.

babyshower-1-8

Ihastuin niin tuohon tyylikkääseen tuttinauhaan, että tilasin pojalleni samanlaisen mutta konjakkinahan värisenä. Se on ollut jokapäiväisessä käytössä ja tuo iloa arkeen nättinä yksityiskohtana. Siskoni ihastui myös tossuihin ja tuttinauhaan, uskon että ne pääsevät käyttöön pian syntyvälle bebelle.

Tässäpä siis yksi vinkki babyshower- ja vauvalahjaksi sellaista pohtiville :)

 • Riika W. | Coterie

  Kiitos vinkistä, supersuloiset ja aivan uusi merkki itsellenikin! <3

  Riika | Coterie

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Eipä kestä, kotimaisia kykyä on ilo nostaa esille!

 • Sanna/Kotisaari

  Nämä ovat ihania <3 Meidän poika sai saman merkin tossukat 1-vuotislahjaksi ja malttamattomana jo odotan, että jalka vähän kasvaa ja saan ne käyttöön:-)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Minun tekisi mieli tilata tossut pojallekin, on vain niin isojalkainen herra, että mahtaako koot riittää :D

 • Johanna

  Onpa mukavia-kiitos vinkistä!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Mukava kuulla ja ole hyvä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee