Yllätyyyys! Eli tarina babyshowereista

– Shh… ihan hiljaa! Nyt he tulevat!

Tyttölauma sulloutuu makuuhuoneeseen piiloon ja yrittää hiljentyä orastavalta kikatukselta. Yksi kuiskaa, että ei saa sitten niin paljon säikäyttää, että synnytys käynnistyy.  Avain kääntyy lukossa, ovi aukeaa. Askeleita eteisessä. Katsomme toinen toisiamme sydämet vähän pamppaillen. Nyt hän tulee… Surprise!

babyshower-1-12
babyshower-1-2

Näitä babyshower-juhlia suunnitellessa oli muutama liikkuva osa, sillä osa vieraista tuli ulkomailta asti. Saimme kuitenkin säilytettyä salaisuuden ja yllätettyä tulevan äidin. Minusta babyshowerit ovat ihania, vaikkakin nämä juhlat ovat aika tuore juttu Suomessa. Useinhan kekkerit pidetään äitiysloman alettua ja mikäs sen parempi syy kokoontua yhteen, kuin tuleva uusi elämä!

babyshower-1-9

Juhlien sankari oli siis Oslossa asuva siskoni, joka odottaa esikoistaan. Hänen miehensä harhautti päivänsankarin ulos varaamalla raskaushieronnan, niinpä meillä oli hyvää aikaa koristella koti ja valmistella tarjoilut. Eipä ole ehkä kuvia katsellessa vaikeaa arvata, että perheeseen odotellaan pientä prinsessaa. Niinpä aika perinteisestikin valitsimme juhlien väreiksi vaaleanpunaisen, joka sai kaverikseen valkoisen ja hopean.

babyshower-1-10
babyshower-1-11

Tarjoilut toteutettiin Oslossa asuvien ystävien voimin sekä aviomiehen salaisella kauppakäynnillä. Yksi vieras toi Suomesta mm. ruisnappeja. Paikanpäällä meille jäi tarjoiluiden esillepano ja pöydän kattaminen, joten pääsimme suht helpolla juhlapöydän antimien kanssa.

babyshower-1-13

Toin koristeita Suomesta, sillä sain valita Juhlahumua.fi -verkkokaupan valikoimasta muutamia juttuja. Halusimme pitää teeman yksinkertaisena, joten juhlailme syntyi kirjainbannerilla*, jolla toivotetaan baby tervetulleeksi maailmaan. Kattoon kiinnitimme tähtikoristenauhat* pinkkinä ja hopeisena. Kattaus viimeisteltiin hopeisilla serveteillä* sekä vaaleanpunaisilla paperipilleillä*.

babyshower-1

Tullessa kävin hakemassa ihanan suuren kimpun jaloleikkejä, jotka saivat toimia juhlapöydän katseenvangitsijoina. Muuta ei sitten juuri tarvittukaan. Itse asiassa olimme valmisteleet muutamia ohjelmanumeroita, mutta koska aika kului niin joutuisasti herkutellen ja höpötellen, ne jäivät pois. Nyt on tuleva äiti saateltu äitiyslomalle ja pikkuinen toivotettu tervetulleeksi maailmaan, joten alkaa se jännittävin osuus. Mamma tuntuu pärjäävän vallan mainioisti, mutta  o-dot-ta-van tulevan kummitädin aika saattaa olla pitkä ;)

 • Tiina

  Aivan upean näköinen koti siskollasi! Marmoritasokin näyttäisi olevan, oih ihanuutta! Mahtaisikohan hän suostua kodin laajempaankin esittelyyn täällä blogissasi, olisi nimittäin tosi kiva nähdä loputkin? :) Olisin vielä tiedustellut, mitkä/mistä hankitut ovat nuo kauniit tuolit? Onnea siskollesi pienen prinsessan johdosta!

 • kn

  Yllätykset ovat ihania! Minäkin haluaisin itselleni baby showerit jos joskus vielä olen raskaana. Täytyykin aloittaa yllätysjuhlien järjestämisen kulttuuri ystäväpiirissä käyttöön, jos sitten osuis omallekin kohdalle joku juhlien järjestäjä ;) Kivan näköinen koti siskollasi ja sievät juhlat olette saaneet järjesteltyä :) Rauhallista pääsiäistä perheellesi!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos kn! Toivottavasti saat babyshowerit ja hyvä idea aloittaa itse yllätysjuhlien järjestämisen perinne <3 Mukavaa pääsiäistä sinnekin!

 • Taivaldeco

  Ihanat juhlat ja kauniit koristelut. Tällaiset yllätykset ovat erittäin tervetulleita ;)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Suurkiitos Taivaldeco! Ihanaa pääsiäistä!

 • Eve

  Mitäs sisko tuumasi yllätyksestä? :) Tuollaiset yllärit on kyllä ihania ja ikimuistoisia! Meidän ystäväpiirissä pidettiin babyshowerit kaikille ekasta vauvasta. Mutta noi ekat on jo yli kymmenenvuotiaita joten siitä on jo aikaa! Huippuja muistoja niistä kyllä!
  Minäkin ihastelin siskosi kodin marmoritasoa ja lisäkuvat olis kivoja!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Sisko oli oikein tyytyväinen ja iloinen! Katsotaan jos kesäreissulla saan luvan ottaa muutaman lisäkuvan kauniista kodista <3

 • serrurier paris 7

  Ihanat juhlat ja kauniit koristelut.

 • serrurier paris 1

  Tällaiset yllätykset ovat erittäin tervetulleita

 • chirurgie plastique Tunisie

  Sisko oli oikein tyytyväinen ja iloinen! Mitäs sisko tuumasi yllätyksestä? Aivan upean näköinen koti siskollasi! Marmoritasokin näyttäisi olevan,

 • chirurgie plastique France

  Want to access to the beauty it’s time to turn to the purpose. Tullessa kävin hakemassa ihanan suuren kimpun jaloleikkejä, jotka saivat toimia juhlapöydän katseenvangitsijoina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee