Puoliksi täynnä

Mukavaa perjantaita!
harmaa-1

Tänä aamuna totesin miehelle, että ehkä näitäkin sairastupajaksoja tarvitaan, sillä kuinka kaipaankaan sitä maailman tavallisinta arkea kun kaikki ovat terveinä! Sitä ei osaa siinä hetkessä kyllin arvostaa, kun jokainen on kunnossa, hyvällä tuulella ja energiaa rittää vaikka mihin. Meidän perheen jokainen jäsen on käynyt kuumeen läpi ja lapsiperheessä se oma sairastaminen ei ole mitään kovin helppoa. Olen ollut tällä viikolla jopa kateellinen niiille, jotka saavat sairastaa rauhassa :D Kiitollisena olen ottanut apua vastaan isovanhemmilta silloin kun mies on ollut töissä.

harmaa-1-2

Onneksi tällä viikolla on tullut monta uutta lehteä, joten silloin kun tilaisuus koittaa, hiivin uunituoreen luettavan kanssa sohvannurkkaan teekupin kanssa. Uudessa Koti & Keittiö -lehdessä on muuten ainakin yksi tuttu kasvo, kurkatkaahan ja napatkaa matkaan, jos tulee lehtihyllyllä vastaan ;)

Minua piristää ajatus, että sairastamme kaikki nyt yhtä aikaa, niin kohta olemme taas kaikki kunnossakin. Toivottavasti olet säilynyt terveenä ja pääset hyvillä fiiliksillä viettämään viikonloppua!

 • Hanna / skandilinjalla

  Lasten kanssa sairastaminen ei ole kyllä herkkua, tsempit sinne! Täytyypäs käydä kurkkaamassa tuo lehti huomenna :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Hanna! :)

 • Raili

  Hei
  Lehti tuli kotiinkannettuna, uudistetun tilauksen eka numero, ja mitä näinkään. Tutut kasvot.
  Tuntui mukavalta vaikka emme muuten tunnekaan.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Mukava kuulla, Raili! Aurinkoista uutta viikkoa sinne!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee