Kalliin meikkivoiteen kopio

Metsästän ehkä aina ja ikuisesti sitä täydellistä meikkivoidetta. Vanha suosikkini Make Up For Everin Water Blend sopii edelleen kaltaiselleni sekaiholle, mutta olen huomannut sen korostavan kuivaa ihoa ja se voi olla myös hieman hankala työstää. Lisäksi Make Up For Ever testaa eläimillä ja siksi pyrinkin koko merkistä eroon.

Olin koulun kautta tekemässä muutaman keikan Make Up Storelle ja rakastuin heidän Sculpt Excellence meikkivoiteeseen. Sen saa levitettyä kauniisti jopa vanhemmalle iholle. Se on tarpeeksi peittävä, helppo työstää ja pohjasta tulee ihanan kuulas. Olenkin nyt hankkinut näitä meikkitaiteilijan pakkiini. Aivan täydellinen väri on corn, joka sopii lähestulkoon jokaiselle tavis vaalealle suomalaiselle talvella (väri cookie tai cinnamon kesällä ja cotton supervaaleille). Eikä tämän meikkivoiteen hinta kuitenkaan päätä huimaa. Ainakin nyt niitä saa Bangerheadilta vain 32,40 euron hintaan*. Normaali hinta 40,50€.

Jos kuitenkin haluat valita edullisemman vaihtoehdon ja oikeasti lähestulkoon saman tuotteen, niin valitse Milani Cosmeticsin meikkivoide*. Se on vain hitusen peittävämpi ja paksumpi, mutta aivan loistava ”dupe”, joka tarkoittaa meikkikielellä edullisempaa versiota huipputuotteesta. Talvisen ihon väri on kaikista vaalein light natural ja kesäksi natural. Muuten sävyjä on hyvä valikoima tummemmille kaunottarille, mutta kaikista vaaleimpien kannattaa kääntyä Make Up Storen meikkivoiteen puoleen. Hinta on vain 17,40€.

Molemmat meikkivoiteet ovat keltapohjaisia, joita suosin usein vain siksi, että sillä saa taitettua hyvin punaisuutta iholta pois. Vaikka kai sitä itsekin pitäisi ennemminkin valita se punapohjainen. MUTTA en halua. :D

*Sisältää mainoslinkin.