Meikillä on väliä, vai onko?

Sillä välin, kun kymmenet tuhannet ihmiset lukivat postaustani laihaläskistä ja analysoivat sekä kääntelivat sanaa laiha sekä läski, minä mietin sitä millä todella on merkitys. Laihaläski tulee luultavimmin kohtaamaan terveydellisiä ongelmia tulevaisuudessa, mutta saa toistaiseksi elää rauhassa. Miten reagoisit, jos lääkäri kertoisi sinulle tänään, että sinulla on agressiivinen syöpä ja hoidot on aloitettava heti.

#fuckcancer

Moni on varmasti törmännyt rohkean syöpäpotilaan Vivian Salon sydäntäraastavaan Facebook-päivitykseen. Kaunis Vivian on jaksanut laittautua kauniiksi myös rankkojen hoitojen aikana, mutta ehkä vain tuota yhtä kuvaa varten. Ken tietää.

Itse olen seurannut oman äidin syövän sairastamista ja voin kertoa, että tuo pirulainen sairaus on rankka. Taistelua käydään tietyllä tavalla yksin, koska sairaus on niin rankka myös lähipiirille. Pienet ilonaiheet olisivat varmasti tervetulleita. Uskon, että positiivisilla asioilla on myös pieni parantava voima.

Mistä idea lähti?

Olen jo pitkään miettinyt, että millä tapaa voisin tehdä hyväntekeväisyystyötä. Ryhtyisinkö vanhusten kaveriksi vai keräisinkö rahaa jollekin järjestölle? Tapoja auttaa on niin monia ja toivon, että jokainen löytäisi omansa.

Idealamppuni syttyi microbladingin kohdalla. Monet syöpäpotilaat ovat ottaneet microblading-kulmat varsinkin jenkeissä paikatakseen kadotettuja kulmakarvoja. Sytostaattihoitojen aikana kulmia ei voi tehdä, mutta miksi ei heti sen jälkeen ja tietenkin lääkärin luvalla. Hoitojen aikana voisin tulla piristämään meikkauksella tai opettaa kuinka meikata, kun kulmakarvoja ja ripsiä ei ole.

Voinko auttaa sinua?

Haluankin siis antaa omaa aikaani ja tehdä apua tarvitsevalle microblading-kulmat tai opettaa meikkaamaan ja tietenkin ilmaiseksi. Oletko se sinä vai sinun ystäväsi? Vai oletko kenties töissä syöpäjärjestössä ja tiedät oikeat kanavat? Pistä sana kiertämään. Elämässä on niin paljon tärkeämpiä asioita kuin meikki, mutta meikillä saa myös piristystä ja positiivisuutta elämään. Ero on kuitenkin melkoinen postauksen kuvia katsellessa. Kuvissa näkyy kuitenkin totuus, jos sairastuisin.

Jos keksit ihmisen jota voisin auttaa, niin lähetä sähköpostia miia.ezen@gmail.com. Microblading-tarvikkeet minulle sponsoroi huikea Sharpbrows! <3