Edullinen kosmetiikkayllättäjä

Kaupallisessa yhteistyössä: Nivea

Minulle on hyvin tärkeää, että puhun aina kaikista tuotteista blogissani rehellisesti, vaikka se olisi kaupallinen yhteistyö. Niin teen myös tässäkin. Kun sain Nivean uudet tuotteet käsiini, niin en voi muuta kuin rehellisesti sanoa, että ennakkoluulot valtasivat mielen. Ajattelin etteivät ne mitenkään vedä vertoja kaikille niille tuotteille, joita minulle on lähetetty. Olin väärässä. Olin NIIN väärässä.

Ensimmäinen kokeilukerta

Heitin yöksi seerumin puhtaille kasvoille ja en lisännyt edes yövoidetta sen päälle (tätä seerumia voi käyttää ihan sellaisenaan). Aamulla tuijotin peiliin ja olin ihan että HÄH!? Iho oli todella sileä ja pehmoinen. ”Syytin” edellisen päivän runsasta veden juontia, vaikka pidemmän aikaa voidetta kokeiltuani huomasin, että ”syy” pehmoiseen ihoon löytyy seerumista.

Tämän jälkeen puhdistin ihon ja laitoin päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen kasvoille ja taas olin, että HÄH!? Miten kasvoni näyttävät näin hyvältä ja jotenkin tasaisemmalta?

Illalla suihkussa kokeilin kasvojen kuorintaa, joka teki ihon pehmeäksi. Oli kiva vihdoin löytää kuorinta, joka ei revi kasvojen ihoa. Tämäkin tuote siis yllätti, muttei se antanut samanlaista wow-efektiä, kuin nämä uudet Perfect Skin -voiteet.

Ainoa asia mistä en niin kovasti pitänyt oli tuotteiden tuoksu, mutta saatuani noin hyviä tuloksia, tuoksulla ei ole mitään merkitystä.

Mitä tuotteet tekevät?

Hyvin yksinkertaisesti nämä uudet tuotteet tasoittavat ihon väriä ja ehkäisevät myös samalla maksaläiskien muodostumista. Niin ihanaa! Jos ei enää keväällä tarvitsisi pelätä oudon tummentuman ilmestymistä ylähuulen yläpuolelle. Aika tylsä viiksiefekti. Jos maksaläiskiä tulee kuitenkin hyvin herkästi, niin silloin on hyvä käyttää myös aurinkosuojavoidetta.

Päivävoiteessa on kevyt tasoittava pigmentti, joka sopii myös todella hyvin sellaisille, jotka eivät meikkaa, mutta toivovat tasaisempaa ihoa. Vaikka miehille. Lupaan, ettei mitään meikkivoidemaisuutta näy. Itse olen aivan ihastunut tähän meikin alla. Se kosteuttaa niin hyvin, että iho näyttää heleältä koko päivän. Lisäksi se ei rullaannu meikkivoiteen alla ja siinä on suojakerroin 15, joka on ihan ehdoton minimi päivävoiteelta.

Silmänympärysvoide sisältää sen sijaan kevyen valohohdepigmentin ja tasoittaa mukavasti silmänympärysihoa. Edelleen loistava myös miehille ja vähän meikkaaville naisille niin kuin myös kaltaiselleni meikkihamstraajalle.

Käytänkö tuotteita edelleen?

Sain tuotteet testiin kaupallisen yhteistyön merkeissä. Testasin niitä, kirjoitin jutun ja mitä sitten kävi? Tuotevuori kylppärin kaapissani on aika huikea, mutta jostain kumman syystä käteni nappaavat Nivean tuotteen aina aamuin illoin.

Perfect skin -päivävoide ja silmänympärysvoide sopivat aivan täydellisesti meikkivoiteen alle. Ne todella kosteuttavat ihoa aamusta iltaan. Yöseerumi tekee ihosta pehmeän aamun meikkiä varten. Voin siis rehellisesti sanoa, että olen todella yllättynyt, että näin edullinen tuote on näin hyvä. Ja samalla huokaan helpotuksesta, että voin näin kaupallisen yhteistyön merkeissä sanoa: ”Hyvä Nivea! Pääsitte yllättämään!”