Lukija-arvonnan voittaja muodonmuutoksessa

Viime vuoden muodonmuutokset olivat sen verran suosittuja, että arvoin teidän lukijoiden kesken muodonmuutoksen kanssani Olivier Beaslaksen studioilla. Voittajamme Krista saapui vajaan parin tunnin ajomatkan päästä tänne Helsinkiin vain muutama viikko sitten.

Krista on aurinkoinen neljän lapsen kotiäiti ja huh mikä kaunotar! Hänellä on ideaalisilmät oikein kunnon mustaan smokey eye -meikkiin. Laitoin myös hopeisen glitter-rajauksen, mutta se ei toiminut ei sitten yhtään valokuvissa tai ainakaan tällaisessa valaistuksessa. Sitä ei näy näin suoraan kameraan katsoessa, mutta livenä se näytti niin ihanalta. Tämä musta smokey eye on oikeasti mustista mustin. Kamera kuitenkin imee väriä niin paljon, ettei sitä edes tajua kuinka vahva meikki todella oli. Krista oli myös ensimmäinen henkilö, jolle päätin laittaa mustaa myös sisärajauksiin. Se sopi hänelle aivan loistavasti.

Silmänmalli vs. oikea silmämeikki

Kristan hymyillessä hänen kauniit silmänsä menevät hyvin pieniksi ja liikkuvaa luomea ei juurikaan näy. Tällaiselle pienemmälle silmälle sopii erityisesti smokey eye, eli tumma väri koko liikkuvalle luomelle. Mustaa häivyttämään käytin ihan täysin oranssia luomiväriä ja se toi lämpöä koko lookkiin.

Huulipunaan väriä

Alemmissa kuvissa näkee hyvin sen, kuinka paljon paremmalta kuvissa näyttää värikäs huulipuna. Eli vasemmalla kuvassa on nude-väri ja oikealla korallinen huulipuna. Jos olisin menossa naimisiin, niin valitsisin ehdottomasti väriä huulipunaani. Jopa punaisen! Juhlissahan usein jää mieleen ”se nainen, jolla oli punaiset huulet.” Se muuten näyttää ihan älyttömän hyvältä, jos morsian on ”mächännyt” huulipunansa jonkun kimpussa löytyvän kukan sävyyn.

Mitäs tykkäätte muutoksesta? Suositteko itse kunnon huulipunia juhlameikissä?