Miten tuoda hehkua ja raikkautta kasvoille?

Mikä poskipuna?

Ruusumies katseli tuossa sivussa, kun bloggasin ja huomasi blogini otsikon. Hän tokaisi siihen, että no rakastumalla tietenkin. Söpis mies mulla! Mutta nyt asiaan..

Yksi tietty askel meikkaamisessa on aina niin ihanaa ja se on poskipunan ja/tai aurinkopuuterin lisääminen. Tämä tuo koko meikin yhteen, ja siksi aina asiakasta meikatessani tässä vaiheessa alan hymyillä.

IMG_1746

Poskipuna on sellainen tuote, jota en skippaa koskaan. Okei – jos olen hyvin ruskettunut (jota nykyään käy harvoin), niin silloin se saattaa jäädä väliin ja rusketusta korostamaan päätyy ainoastaan aurinkopuuteri.

IMG_1761

Omat lempparini ovat ehdottomasti heleän pinkit poskipunat, jotka sopivat monelle erilaiselle ihonvärille. Pinkkiä ei siis kannata säikähtää paletissa, koska iholla se on niin kaunis.

Olen ihastunut theBalmin poskipuniin*, jotka sain blogin kautta testiin. Yllä olevasta kuvasta vasemman puoleinen pinkki on ollut ahkerassa käytössä ja samoinen poskipuna näkyy postauksen ensimmäisessä kuvassa. Tässä on kaunis rivistö ihania poskipunia myös morsiammelle.

Pinkki puna sopii monen erilaisen meikkilookin kanssa, jos etsit siis sitä yhtä ja ainoaa. Alla näet nämä värit ”swatchattuna” kädelle järjestyksessä: Toile (oranssiin taittava ruusun punainen), Houndstooth (harmahtavan viininpunainen), oma suosikkivärini Lace (pinkki), ja väreistä vähiten pigmenttinen Argyle (persikkaan vivahtava pinkki).

Yksi poskipuna maksaa 23,70, mutta ovat nyt alennuksessa 16,60 eleven.fi* -verkkokaupasta. Kestävät muuten ikuisuuden, joten suosittelen satsaamaan ainakin yhteen väriin. Pigmenttiä riittää ja tulos on tasainen ja pysyvä.

IMG_1771

Yksi markettimeikkilempparini on Wet n Wild ja heidän tuotteitaan saa ainakin tilattua Ellokselta*. Olen koukuttunut täysin merkin jättimäiseen aurinkopuuteriin*, jonka heleys ensin vähän säikäytti minut, koska suosin normaalisti matta aurinkopuutereita. Tämä kuitenkin toi niin ihanan hehkun iholle, että ihastuin siihen täysin. Alla olevassa kuvassa toivottavasti näkyy tämä hehku.

IMG_1342

Wet n Wildilta löytyy myös poskipunia ja sain niitäkin kokeiluun. Harmikseni totesin, etteivät ne olleet koostumukseltaan kovinkaan tasaisia (katso ”swatchaukset” alla), mutta poskilla ne kyllä pysyvät koko päivän. Hinnalla nämä eivät ole pilattu, koska yksi poskipuna maksaa vain 7,90€ ja voit tilata niitä täältä*.

IMG_1776

Fantastic Plastic Pink* -värin tiesin jo paketin saapuessa olevan suosikkini, mutta leukani loksahti, kun huomasin siinä olevan pieniä glitter hippusia. NOOOU! Mutta ei hätää, koska ne eivät näkyneetkään poskilla.

Sanotaan, että ainakin tuo Wet n Wildin pinkki poskipuna on ihan ok valinta budjettimeikkaajalle. Paketissa on mukana jopa pieni aplikaattori.

IMG_1740

P.S. Lemppari siveltimeni poskipunan levitykseen on Zoevan 128 ja aurinkopuuterin levitykseen Morphen S14. Varjostukseen käytän Ecotoolsin precision blush -sivellintä*.

*sisältää mainoslinkin