Kevään hehkua meikkiin

Blogityöni on helpottunut huomattavasti viimeaikoina, kun olen saanut paljon ihania lähetyksiä kosmetiikkamerkeiltä ja pr-firmoilta. Olen nöyrästi kiitollinen. Näin pääsen myös poimimaan sieltä teille ne parhaat jutut.

Muutama paketti odottaa vielä avaamista ja ajattelinkin tehdä siitä teille pienen ’unboxing’-videon. Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin, että vanha tietokoneeni pystyy käsittelemään tuon videotiedoston.

Tässä muutama ihana kevään uutuus, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Raikas huulipuna

Muistatteko, kun sanoin etten käytä enää tavallisia huulipunia. Noh, nyt on otettava tämä takaisin, koska löysin tämän raikkaan Make Up Storen huulipunan värissä ’attitude’. Tähän mennessä kaikki tavalliset huulipunat ovat kuivattaneet huuliani, mutta tämä oli positiivinen poikkeus. Lisäksi ihmettelin kuinka hyvin se pysyi, kun pohjustin sen huultenrajauskynällä.

Itseasiassa kävin Make Up Storella pienessä bloggaajien aamupäivässä ja kyselin raikasta huulipunaa morsiammen meikkiin. Ihastuin samoin tein tähän väriin. En ole varma onko tämä yksi heidän uutuustuotteistaan, mutta tällainen värihän menee joka kevät sekä kesä.

Lukija-alennus: Vielä 29.3.2017 keskiviikkoon asti saat 20% alennusta (normaalihintaisista tuotteista) Helsingin, Kuopion ja Oulun Make Up Storen kivijalkamyymälöistä sanomalla sanan STEAMY. 

Hehkua kasvoille

Hohdepuuterit tuovat meikkiin sen viimeisen silauksen. Lisään aina sitä poskipäille, nenän päälle ja kulmaluulle. Voit lukea hohdepuutereiden lisäämisestä TÄSSÄ.

Sain viimeviikolla testiin muutaman uuden Milanin uutuuden ja heidän kaksi korostuspuuteriaan. En olisi kuvitellut, että löydän taas jotain ihanaa mihin tykästyn. Näissä kuvissa kasvollani on ”miedompi” vaniljaisen värinen hehku, joka on Milani Strobelight instant glow powder värissä ’afterglow’*.

Toinen aivan ihana hohdepuuteri on yllä olevassa kuvassa näkyvä Milani spotlight face and eye illuminating powder värissä ’candle light’*.  Minipalettia voi käyttää poskipunana, hohdepuuterina tai tuomaan hehkua silmäluomille. Värit ovat myös ihanat sekoitettuna keskenään ja kaikista vaalein sävy on hyvin intensiivinen hohdepuuteri yksinään. Käytin sitä juuri, kun tein koemaskeja Helsinki Drag Battlen upeille esiintyjille. Siitä lisää tällä viikolla.

*Sisältää mainoslinkin.