Viikon parhaat

Vilske ja vilinä on alkanut taas koululomien jälkeen. Takana on loistoviikko töitä tehden ja koulussa uutta oppien. Päätin kasata tähän viikon kohokohdat puhelimestani löytyvin räpsäsyjen siivittämänä ja Mou Mou -blogin Iinan inspiroimana postauksena.

Viikon parhaat kicksit

Pääsin ensimmäistä kertaa meikkaamaan ihan oikeita malleja Mennään Naimisiin -messuilla. Tätä huikeaa viikonloppua odotellessa sain mielettömät kicksit, jonka avulla jaksoin puurtaa viikon jokaisena päivänä töitä koulussa ja blogin parissa.

Olin mukana Make Up Storen maskitiimissä ja tehtävämme oli tehdä messuilla nähtävien näytösten meikit. Taidan olla vieläkin ihan pyörryksissä siitä naiskauneuden määrästä, jota näin viikonloppuna. Oli todellakin kunnia päästä meikkaamaan näitä neitokaisia. Alla olevassa kuvassa on koko poppoo ja sen jälkeen kahdessa kuvassa upeat mallit Emilia Järvelä sekä Simona Callegari, joiden kauniiden kasvojen meikin suunnittelin ja toteutin.

Viikon parhaat naurut

Voi apua! Vanhennusmaskeeraukset ovat aivan jäätävää hommaa ja rakastan niitä! Koko homma perustuu maskeerattavan omiin kasvonpiirteisiin ja siksi tässä näkeekin hieman liioitellusti miltä sitä tulee vanhana näyttämään. Teimme tässä koulukaverini Minjan kanssa toisillemme maskit (Minjan näette omana itsenään postauksen ensimmäisessä kuvassa vasemmalla). Todellista nauruterapiaa! Niin ja muuten kuvassa ei ole käytetty filtterin filtteriä!

Viikon paras meikkilöytö

Make Up Storen häämessukeikalla pääsin tutustumaan enemmän merkin meikkeihin ja ”Oh boy, I like them!” Yksi tuote kuitenkin ponnahti kirkkaasti esiin ja moni meistä päättikin marssia liikkeeseen hakemaan tämän upean glitter linerin. Tämä glitter liner on ruskea ja todella elegantti. Enpä olisi uskonut koskaan sanovani, että glitter on eleganttia. Tulette vielä näkemään tätä meikeissäni.

Viikon parhaat uutiset

Iiks! Tämä opiskelija tuhlasi viimeisetkin rahansa ja se on sitten makaroonia ja ketsuppia kevääseen asti. Varasin nimittäin lapsuudenkavereideni kanssa pitkän viikonloppumatkan Kööpenhaminaan toukokuulle. Meitä lähtee kuusi tyttökultaa ja tiedossa on huikea matka! <3 Eikä ollut mikään törkykallis – 340 euroa lennot ja hotelli.

Viikon parhaat arkihetket

Blogityöni täyttää nykyään arkipäiväni ja olen siitä niin miljoonasti kiitollinen. Käytännössä se tarkoittaa koneen ja peilin edessä istumista. Tällä viikolla tein meikin, jota on pitänyt tehdä jo kauan. Lopulta se ei vaan toiminut ja voi olla ettei sitä edes näy blogissani. Vaikka pari tuntia meikkausta ja kuvausta meni täysin hukkaan, niin koneen ääressä nököttäessäni kotitoimistopöytäni toisella puolella istui oma rakas töitä tehden lippis nurinpäin päässään silmä tarkkana keskittyen. Arkihetket on sitä parhautta.

Viikon rentoutushetki

Ruusumies suuntasi poikien reissulle ja minä ystäväni kanssa viiden ruokalajin illalliselle Jordiin. Oli hauska syödä ruoka baaritiskillä ja seurata kuinka ammattikeittiössä toimitaan. Ruoka oli melko erikoista, mutta loistava vaihtoehto suomalaisen ruoan ystäville. Oletteko muuten jo käyneet testaamassa Kampin keskuksen yläkerran ravintolamaailman Korttelin? Ihan huikea kansainvälinen fiilis ja kattaus Helsingin kiinnostavimpia ravintoloita. Kaikista niistä suosittelen ehdottomasti Hokua neljä eri paikkaa testattuani.