Marinoituja, paahdettuja juustochilejä

Neljälle

Ainesosat

12 jalapenoa
100 g raastettua manchegoa
tai pecorinoa
3 rkl hienonnettua oreganoa
Marinadi
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
1 murskattu valkosipulinkynsi
¼ tl suolaa

Valmistusohje

1. Pese ja viillä jalapenot auki toiselta sivulta. Kaapaise siemenet veitsellä.
2. Sekoita raastettu juusto ja oregano keskenään ja täytä jalapenot juustoseoksella. Paahda uunissa grillivastuksen alla 6–8 minuuttia tai paista grillissä, kunnes jalapenojen pinta on paahtunut hieman.
3. Sekoita marinadin ainekset laakealla vadilla. Lisää jalapenot ja nosta jääkaappiin maustumaan vähintään puolek­si tunniksi. Tarjoile vaalean leivän kanssa.

 

chili1

Kuva: Kirsi-Marja Savola

Toimitus suosittelee

Pin It on Pinterest