Susanna ja Niklas

Kun Susanna kertoo lempivärikseen tummansinisen, katseeni siirtyy Niklakseen ja alkaa hymyilyttämään. Pirtsakka Susanna panostaa 2-vuotiaan Niklaksen lastenvaatteisiin, kuten myös omiin vaatteisiinkin. Nikin syntymän jälkeen Susannan vaatekaapissa on tapahtunut muutos, vaatteiden määrä on vähentynyt huomattavasti, mutta laatuun on panostettu enemmän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Arjessa käytän aina melko samantapaista asua, pillifarkkujen pariksi päätyy sifonkipaita tai neuletakki ja bomber. Käytän pitkälti harmaata, mustaa ja lempiväriäni tummansinistä. Pyrin silti aina siihen, että asussani olisi joku pieni juju.

Niklaksen syntymän jälkeen olen alkanut panostamaan laadukkaisiin vaatteisiin. Olen omistanut elämässäni niin hirveän määrän vaatteita, että ihan hirvittää. Katson aina tuotteen valmistumaan ja materiaalian ennen kuin edes mietin ostamista. Olen tyhjentänyt vaatekaappia – ja nyt vaatteita on vähemmän, mutta ne on laadukkaita. Lempibrändejäni ovat Tiger Of Sweden, Samsoe & Samsoe, Makia ja Hilfiger. Ketjuliikkeissä suosin Zaraa, Vilaa ja Lindexin Holly & White -malliston vaatteita. Etsiskelen uusia kotimaisia vaatemerkkejä ja odotankin parhaillani Nokian Neulomolta  ennakkotilaamiani vaatteita saapuviksi.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Celinen laukusta haaveilin pitkään ja olen niin onnellinen kun lopulta sain sen hankittua Design Cornerin (FB-ryhmä) kautta. Haluaisin ostaa enemmänkin vaatteita käytettyinä, mutta työssäkäyvänä pienen lapsen äitinä minulla ei ole hirveästi aikaa – ja silloin, kun kirppareille ehdin, niin mitään sopivaa ei meinaa löytyä.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Ennen Niklaksen syntymää ajattelin, etten ala panostamaan lastenvaatteisiin. Löysin Mini Rodinin vaatteet Nikin ollessa kahden kuukauden ikäinen – ja se oli menoa siltä istumalta. Sen jälkeen ole aina panostanut Nikin pukeutumiseen. Poika itse ei vielä ole kiinnostunut vaatteista, joten saan päättää mitä hänelle puetaan. Nikin kaapista löytyy keltaista, sinistä, punasta – kaikki käy, mutta ehkä en ihan pinkkiä hänelle pukisi. Sitten kun Niklas on vanhempi, niin hän saa varmasti itse vaikuttaa vaatteisiinsa.

Vältän vaatekriisit valitsemalla edellisenä iltana vaatteet valmiiksi, meille molemmille. Kierrätän kaikki Nikin vaatteet ja hankin hänelle niin uusia kuin käytettyjäkin vaatteita. Vauvakokoja oli tosi helposti saatavilla käytettyinä, mutta Niklaksen nykyistä kokoa (98-104 cm) on tarjolla huomattavasti vähemmän. Pyrin ostamaan lastenvaatteet suomalaisista kaupoista, että rahaa jäisi enemmän kotimaahan. Tykkään shoppailla niin verkkokaupoissa, kuin kivijalkamyymälöissäkin.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Susannan lastenvaatetärpit

Ballot, Ideapark
Ideaparkin Ballot-myymälässä on aina hyvä palvelu ja laaja valikoima eri hintaisia tuotteita. Ballot on oikeastaan meidän lastenvaatteiden lähikauppamme. Ballotilla on myös verkkokauppa

Beau Hudson
Uusin lastevaatelöytöni, olen tehnyt verkkokaupasta aivan ihania löytöjä!

Sports Direct
Täältä shoppailen itselleni ja Nikille kenkiä, Niken tennareita löytyy edullisesti.

Gugguu
Gugguu on yksi lempivaatemerkeistäni. Pääsääntöisesti Niklas käyttääkin Gugguuta arjessa.

BANGBANG Copenhagen
Hienoja juhlavaatteita pojille!

Alex & Alexa
Ihania vaatelöytöjä, suosittelen kurkkaamaan.

Susanna hyödyntää aina alennusmyynnit ja tarjoukset. Seuraavaksi hän odotteleekin Black Friday -tarjouksia, joita löytyy monista verkkokaupoista (marraskuun neljäntenä perjantaina).

OLYMPUS DIGITAL CAMERASusanna
Huivi – Balmuir
Neule – Tiger Of Sweden
Paita – Marc & Spencer
Farkut – Levis
Laukku – Céline
Tennarit – Nike

OLYMPUS DIGITAL CAMERANiklas
Pipo – Gugguu
Takki ja neule – Mini Rodini
Farkkupaita ja farkut – Beau Hudson
Tennarit – adidas
Reppu – Mini Rodini

Rattaat – Stokke

OLYMPUS DIGITAL CAMERASusanna kertoo innostuvansa uusista jutuista ja hänen hehkuttaakin lopuksi vielä uusinta hankitaansa, Samsungin Gear Fit -rannekelloa. ”Tää on aivan paras, tästä saa Spotifynkin etänä päälle. Ruudusta näkee Whatsapp-viestit ja puhelut lenkilläkin. Tää on aivan sairaan kätevä, syke ja askelmittari löytyy ja pystyn jopa seuraamaan untani”

Ihan mahtavia tyyppejä molemmat, aurinkoinen ja suloinen Niklas sekä hänen kaunis, eloisa äitinsä. Kiitos loistavista lastenvaatevinkeistä vielä Susannalle, laittakaahan Black Friday ylös kalentereihin, jos tarjoukset kiinnostelevat!