Natasha ja Veeti

27-vuotias Natasha hoitaa kotona 11 kuukauden ikäistä poikaansa, Veetiä. ”Onhan tämä vielä niin pieni”, nainen tuumaa tilatessaan kahvia poika kainalossa. Hän kertoo löytäneensä tavallaan naisellisen puolensa äitiyden myötä, ja pukeutuminen kiinnostaa nyt jopa enemmän kuin ennen lasta. Natasha laittautuu joka päivä, ainakin iho pitää huolitella ja ripsaria on sipaistava, vaikka hän olisikin poikansa kanssa kotosalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Äitiyden myötä olen kiinnostunut huolehtimaan omasta ulkonäöstäni miltei enemmän kuin ennen. Tyylini on muuttunut hiljalleen vähän naisellisemmaksi ja haluan olla huolitellun näköinen, etenkin jos lähdemme vaikka kaupungilla käymään. Raskausaikana ja puolisen vuotta synnytyksen jälkeenkin tuli oltua urheilullisissa, rennoissa vaatteissa, sitten olikin taas tosi kiva hankkia uusia vaatteita ja panostaa myös omaan tyyliin. Tykkään shoppailla myymälöissä, koska haluan sovitella vaatteita päälle, jotenkin netistä tilaaminen tuntuu hankalalta. Kiertelen ketjuliikkeissä etsimässä vaatteita, KappAhl, Aleksi 13, Vila, H&M ja Lindex ovat kovassa huudossa.

Olen aina pukeutunut neutraaleihin väreihin ja tyylini on siisti, mutta sitä on jotenkin vähän vaikea kuvailla? En ole mitenkään kokeilunhaluinen tai shokeeraava pukeutujana, silti tietyissä rajoissa tykkään muunnella tyyliäni. On päiviä kun vedän päälleni nahkatakin ja bikerbootsit, kun toisinaan taas viihdyn esimerkiksi tikkitakissa ja tennareissa. Ilmojen kylmetessä kaivan kaapistani tekoturkiksen. ”

OLYMPUS DIGITAL CAMERANatasha
Huivi – Aleksi 13
Takki – H&M
Kello – Gant
Silmälasit – Specsavers
Neule – Seppälä
Housut – Vila
Kengät – Vanhat, ostopaikka unohtunut
Laukku – Mango

Veeti
Pipo ja käsineet – H&M
Takki – Zara
Housut – Lindex
Kengät – H&M

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Päätän Veetin tyylistä yksin, olen kysellyt mieheltäni mielipiteitä, mutta hän on antanut täysin vapaat kädet minulle. Lempivärejäni ovat aina varmat sininen, beige ja punainen. Ostan Veetin vaatteet aika pitkälle samoista myymälöistä kuin omatkin vaatteet, mutta lisäksi hankin Veetille vaatteita myös kirppareilta. Mielestäni on hyvä, että lastenvaatteet kierrätetään. Puen Veetille perussiistiä vaatetta, meiltä löytyy erikseen mökkeily- ja pihavaatteet. En ole varsinaisesti koskaan ymmärtänyt lasten merkkivaatteita, enkä ole niitä koskaan Veetille hankkinut. Olen mietiskellyt, että ovatko ne merkkivaatteet sitten hintansa väärti? Kestävätkö ne käyttöä niin hyvin kuin puhutaan? Opiskelin vaatetusalaa ja olen vähän suunnittelut, josko alkaisin ommella Veetille vaatteita itse.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANatashan kertoo innostuvansa välillä koruista, sillon hän sujauttaa kaulaansa statement-korun ja laittaa vaikka jokaiseen sormeen sormuksen. ”Silmälasit on ostettu Specsaversilta ja vaikka ne eivät kuulu jokapäiväiseen tyyliin, niin tänään tuntuivat erityisen hyviltä”