Uutuuksia Lumenelta

Lumenelta lähetettiin muutamia tuotteita uutuukaisesta Arctic Spa -sarjasta minulle testiin. Pakko sanoa, että näiden purnukoiden ulkoasu on osunut nappiin vai mitä mieltä olette? Valkoisia ja simppeleitä purkkeja kelpaa pitää esillä kylpyhuoneessa. Muistan aikaisimmilta vuosilta ainakin ne vihreät spa-sarjan purkit ja vaikka ulkoasu ei olekaan välttämättä kosmetiikkassa se ykkösasia, niin tämä värimuutos oli mun mielestä oikein toimiva  ;)

 

lumene1 lumene2

Tuotteet sisältävät vasta hiljattain ihonhoitotuotteisiin tuotua tupasvillauutetta, niin anteeksi siis mitä? Tupasvillaa saadaan kasvin puuvillaa muistuttavasta kukasta ja sen kannasta. Lumenelta kerrotaan mm. tupasvillan sisältämien sokerien kosteuttavan ihoa tehokkaasti. Minulla itselläni on tosi kuiva iho, joten innostuin eniten sarjan vartalovoista. Ihoni imaisi tuotteen hyvin ja tuoksukin oli miellyttävän puhdas. Tuotteiden hinnat liikuskelevat siinä noin 8,90 – 12,90 välillä, joten ihan lompakkoystävällisiä kamuja nämä tupasvilla tuotteet ainakin ovat.

 

lumene3

Toinen vinkkaamisen arvoinen juttu Lumenelta on Roosa nauha kampanjatuotteet! Jokaisesta lumenen Olet Kaunis-kampanjatuotteesta lahjoitetaan euro tai kaksi euroa suomalaiselle rintasyöpätutkimukselle. Lokakuun ajan kampanjoidaan rintasyöpätutkimuksen hyväksi ja lahjoittaminen on tehty erittäin helpoksi. Voit tukea ostamalla tuotteita, lahjoittamalla suoraan, aloittamalla oman keräyksen tai vaikka ostamalla pienen Roosa nauhan vain kolmen euron hintaan. Ajattelin napata huomenna kaupungilla asioidessani Roosa nauhat meille vaikkapa ihan R-kioskilta. Muistakaa, että jokainen, ihan pienikin lahjoitus auttaa.

 

-Maj, Magicpoks