Deli & Wine Bar 1909

Kävimme ystäväni kanssa yhtenä aurinkoisena iltana testaamassa Deli & Wine Bar 1909:n tapashenkistä safkaa ja tietenkin hemmoteltiin itseämme lasillisilla roseeviiniä.  Mulla ei ollut aavistustakaan koko paikan olemassaolosta ennen näitä treffejä, 1909 on avannut ovensa vasta elokuun ensimmäisellä viikolla, joten aika uusi raflahan se vielä on. Suosittelen poikkeamaan, etenkin jos tykkäät Inezin tai Tuulensuun meiningistä?

Viinibaari on viihtyisä ja tunnelmallinen, juurikin loistava paikka vaikka after work -rentoiluun. Menisin Deli & Wine Bar 1909:iin silloin, kun toiveena on vaihtaa kuulumisia ystävän kanssa hyvän viinin äärellä ja plussaa tulee ruokaoptiosta! Juuri 1909 kaltaista paikkaa Tampere itseasiassa on mielestäni kipeästi kaivannut, ei mitään liian hienoa, mutta kuitenkin tyylikästä ja viihtyisää ravintolaa, missä istuskella iltaa vähän pidempäänkin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATarjolla on erilaisia ruokalajitelmia, juustoa, lihaa ja kasvista. Ajattelin alunperin lajitelmat paljon pienemmiksi mitä ne sitten todellisuudessa olikaan, huh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMe nautittiin Anun kanssa lämpimästä illasta takaterassilla, vitsit, miten ihanan tunnelmallista. Mä en tiedä onko ”salainen” terassi jo tältä erää suljettu, mutta jos ei, niin sinne pääse takaovesta, vaikka sitten viltin kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADeli & Wine Bar 1909 löytyy Puutarhakadulta, siellä se on vähän tavallaan piilossa, tai ainakaan itse harvemmin pyörin niillä nurkilla. Huomasin nimittäin vieressä kököttävän vohvelikahvilankin samalla kertaa, what!? Kavereille selitin sijainnin ”siinä Kahvila Valon paikalla” ja kaikki hoksasivat heti, että missä. Aikoinaan, joskus vuosia sitten Valossa tuli pyörittyä enemmänkin :)

Deli & Wine Bar 1909
Puutarhakatu 11
ma – suljettu
ti-to 15-23
pe-la 15-02

-Maj