Diy – Tupsulaukku

Elokuun puoliväli lähenee ja tuunauskesä 2017 tekee loppuaan. Sain toteutettua viimesen parin kuukauden aikana ennätysmäärän diy-postauksia ja täältä pesee niistä jälkimmäinen. Kesäkauden tuunaukset pakettiin laittava ohje on yksinkertaisuudessaan nerokas ja sitä saa helposti sovellettua oman mielen mukaan.

– tänään tuunataan diy – tupsulaukku!

Tarvit:

– Haluamasi laukun

– Lankaa

– Paksun neulan

– Sakset

Diy - hapsulaukku

1. Aloita ottamalla lankakerän pää ja ala kietoa sitä pahvinpalan ympärille. Nyrkkisääntönä on: mitä enemmän kierroksia sitä muhkeampi tupsu – mitä pidempi pahvinpala on sitä pidempi tupsu (tässä n.35 kierrosta ja 10cm pahvinpala).

2. Kun kierroksia on tarpeeksi leikkaa lanka. Ota pätkä samaa lankaa, taita kaksinkerroin ja pujota kertaalleen kierrosten ali, solmi. Tämä on lanka jonka avulla kiinnität tupsun myöhemmin laukkuun.

3. Poista pahvu & leikkaa tupsun vastakkainen pää auki.

 

4. Ota jälleen pala lankaa ja solmi se tiukasti tupsun yläpäähän.

5. Kiedo langan loppupätkä tupsun ympäri ja pujota pää neulalla sisään.

Tämän jälkeen viimeistele tupsu leikkaamalla vapaana roikkuvat langanpäät yhdenmittaisiksi. Toista ohje niin monta kertaa kun tupsuja halajat!

 

Lopuksi, neulo tupsut yksitellen haluamaasi kohtaan laukussa. Päättele langat sisäpuolelle

– olet valmis!

Ja noin, intiaanikesän kuumin laukku on valmis! Kassi on täydellinen seuralainen loppukesän rientoihin, piknikeille tai ulkomaiden lämpöön lentäville. Plussaa ohjeessa on se, että tupsukuumeen laskiessa saa hapsut nipsaistua pois hetkessä ja kiinnitettyä vaivattomasti jonnekkin muualle.

Siinä oli tämän kesän tuunailut! Mitäs tykkäsitte? Kuinka moni toteutti ohjeita? Muistakaa aina tägäillä mua ja laittaa yksityisellä kuvaa tekeleistä. Haluan nähdä teidän tulkintoja tuunauksista <3

– nyt alan juonia mitä ihanuuksia toteuttaisin myöhemmin syksyllä!

 

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

 • H

  Hei Milla! Haluaisin tosissaan tietää, että miten saat hiuksesi noille ihanille karhean näköisille laineille? Omat hiukseni ovat samanpituiset kuin sinulla, mutta ne roikkuvat sileinä ja lättänöinä päätä myöten – ei varsinaisesti siis sitä, mitä tavoittelen. Voisitko tehdä vaikka postauksen siitä, miten saat laineet aikaan vai osaisitkohan neuvoa minua ihan vain täällä kommenttipalstalla? Olen tässä pitkään jo ihastellut hiuksiasi, ne on ihan täykyt.

  • Milla K | Lack Of Colour

   Helou! Kiitos <3 Siis pakko sanoa etten tee tukalle sinänsä mitään tai ainakaan mitään villiä.

   En pese tukkaa koskaan hoitoaineella ja annan sen kuivua itsekseen enkä föönaa suoraksi. Käytän myös paljon kuivashampoota tekstuuria tuomaan ja erilaisia suihkeita (mm. H&M beautyn kuivashampoo on lemppari). Tökötän niitä ihan tukan juureen ja hieron käsillä jos ymmärrät :D + laineet teen suoristusraudassa ja harjaan käkkyrät aina auki.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram