Diy – Kukkaseppele

Kaikki tietää että kukkaseppele on jokaisen juhannusneidon ykkösasuste! Se menee yhteen rennon huppari + kumppari-lookin kanssa ja kruunaa näyttävän kesämekon. Tuo latotanssien ja kokkobileiden must have-päähine valmistuu hetkessä kun oikea tekniikka on hanskassa.

Tässä teille helppo neljän vaiheen ohje, jonka avulla kuka tahansa loihtii omansa hetkessä!

Tarvit:

– Rautalankaa / tässä 2 eri paksuutta

– Kimpullisen haluamiasi kukkia

– Pihdit / sakset

 

Mittaa ja leikkaa rautalangasta x 2 päänympäryksen mittainen pätkä. Pyöritä langasta kaksinkertainen kehys seppeleelle. Kun rautalankapanta on valmis, leiko valitsemasi kukat pieniksi nupuiksi, jotta niiden asettelu on helpompaa.

Leikkaa rautalangasta (tässä käytetty ohuempaa versiota) pätkä ja ala kieputtaa leikkomiasi kukkia/nuppuja pannan ympärille pieni osio kerrallaan. Vuorottele eri värisillä kukilla ja lehdillä jos tahdot pantaan lisää eloa. 

Voit kieputtaa kukkia koko pannan pituudelta, tai tehdä kuin minä ja panostaa vain pannan etuosaan ja tekemällä ”tiaramaisen” asetelman.

Lopuksi, viimeistele kukkien varret leikkaamalla ne tasaiseksi, jotta lopputulos on mahdollisimman huoliteltu.

– olet valmis!
– 

Idea ohjeeseen lähti viime viikolla pressin muodossa järjestetystä kukkapanta-pajasta (josta tulette näkemään kuvia myöhemmin) niin. Kun viimein kekkasin täydellisen kukkaseppeleen salaisuuden eli rautalangan helppouden, oli pakko jakaa tieto tänne teillekkin!

Lankaa ja kedonkukkia löytyy satavarmasti joka mökiltä ja citujuhannusta viettävän pihuksilta, joten nyt muoviset hökötykset ja tekosyyt veks. Rohkeasti aidoista kukista punottuja kukkaseppeleitä väkertämään!

SEURAA BLOGIA FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram