5 x lempijuttuni uusimmassa Ellessä

*Yhteistyössä ELLE-lehden kanssa

Kirjoittelinkin aiemmin täällä uusimmassa ELLE-lehdessä vilahtaneesta kuvastani. Se ei tosin ole se ainoa noiden kansien välissä oleva tsekkaamisen arvoinen juttu. Otin pienen breikin muuttohässäkästä ja selailin numeron ajan kanssa läpi viime sunnuntai aamuna. Teki muuten eetvarttia (haha, empä oo noin sanonu… varmaan ikinä?) selata ehtaa paperista lehteä kahvikupposen ja aamupalan kera. Melkonen klisee, mutta toimii!

– Tässä teille tämänkertaisen lehden lempparijuttuni x 5 …

1. ELLE: trendit – s. 18-25

Tämän lehden osio oli inspistä täynnä!! Jos pähkäilet pulmien kuten miltä näyttää kesän kivoimmat balleriinat tai miten bralette-toppi puetaan paidan päälle, löydät kaikki täältä vastaukset. Voin ylpeänä todeta että olin itte jo jollain tasolla kerenny testata 4/5 jutun trendeistä!
  

2. Kohti unelmatyötä s. 52-55

Mulle, ja takuulla monelle muullee erittäin ajankohtainen aihe! Tälläkin hetkellä niitä omia unelmia uran suhteen havittelevana, tämän tyyliset jutut joissa listataan seikkoja joihin erityisesti kiinnittää huomiota on parhautta – ”Unelmointi ilman tekoja on haahuilua” Wöööörd.

3. ELLE – koti s. 124

Ihanaisen kolleegani Caritan uusi sisustuspalsta on ehottomasti tsekkaamisen arvoinen! You go girl. Pehmeistä pastellinsävyistä ja metallinhohdosta muodostuva kollaasi pisti mun mielensisäiset ajatuspyörät pyörmimään… Tän jälkeen oli pakko heti iskea Pinterestiin lisää inspiskuvia läpi käymään!!

4. ELLE – kasvo: Kiiran uusi alku s. 56-66

Aiemmin ainoastaan tv:n ja urheilusuoritusten kautta tutuksi tullut, vast ikään taitoluistelijan hommistaan eläköitynyt kaunotar pääsi kertomaan itsestään lisää monisivuisessa kansijutussaan. Oli ihana päästä kuulemaan neitosen aatteita ja huomata kuinka aidosti jalat maassa-tyyppi Kiira on. Lisäksi, plussaa mielettömän kauniista ja ihanasti stailatuista kuvista – Nyt vuorostaan: Go Johannaa.

5. ELLE – muoti: Kesäyön unelma s. 74-85

Lukuisia henkäyksen keveitä kerroksia, pitsiä, maxi-mekkoja, utuisia meikki-lookkeja, huolettomasti kiharrettuja otsatukkia – niistä oli tämä muoti-editoriaali tehty. Sain jutusta aimo annoksen inspistä tulevan kesän pukeutumiseen! Rakastan kuvien hippi-viboja!

Psssst.

Loppuun vielä muistutus lisää juttuja janoaville: ELLE-lehden 4-numeron mittainen tutustumistarjous on edelleen voimassa! Hintaan 15,90 eur, pääset lukemaan inspiroivia palstoja ja muotijuttuja neljän numeron verran – tilaamaan pääset täältä!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

Instagram