Kattokaa, mie pääsin Lapin Kansaan!

Jokainen tietää sen fiiliksen kun paikallislehti tupsahtaa yllättäen paikalle taltioimaan kävijäennätyksen rikkoneita pilkkikisoja tai omien penkkarien lakanakirjoa. Osa karttaa kameraa, kun loput taas seuraa kuvaajaa ku hait laivaa. Seuraavana päivänä luukusta kolahtava numero selataan sormet tärräten läpi ja jos flaksi kävi, seuraa lehteen pääsystä maineen ja kunnian lisäksi paraatipaikka sukulaisten leikekirjasta.

– miettikää se jännitys ja kertokaa sadalla niin lopputuloksena on kutakuinkin se olotila, joka vallitsi Lapin Kansan toimittajan istuessa meijän olkkarissa!

Omaa blogiuraa, sen alkua ja kehitystä käsittelevä juttu julkastiin tasan viikko siitten perjantaina imestyneessä Lapparissa. Se, että Rovaniemeltä kotosin olevana saa ittestään kahden sivun (+liitteen kannen) mittaisen jutun läänin luetuimpaan lehteen on aika hemmetin iso asia.

Päätin piettää tiedon artikkelin olemassaolosta salassa tarkoituksella, sillä halusin testata kauanko menee että meikän puhelin pilisee. Äiti oli ensimmäinen whatsapp-viestillään klo 08.01 ja mummot tuli tunteroisen pari perässä lunastaen jaetun kakksosijan. Jos jollakulla jutun tarkempi sisältö kiinnostaa, pääse sen Lapin Kansan nettisivuilta alla olevasta linkistä lukemaan.

Loppuun iso kiitos Aino-Sofialle haastattelusta (ja rautaisista referointitaidoista, joilla sai minun tunnin mittaisen jorinan mahtumaan niinkin pieneen tilaan) ja jutun kuvat napanneelle upeat Saaralle! Lapin Kansa is in good hands.

>> Linkki artikkeliin <<

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN