PAKKOLOMALAINEN

Kellekkään meikän meininkejä tänä kesänä (tai ikinä) seuranneelle ei oo jääny epäselväksi kuinka vilkkaana elämä on meikää piettäny. Siihen rientoon tuli stoppi, melko yhtäkkisesti ja suunnittelematta. Muuttojärjestelyjen mentyä päin mäntyä tein uukkarin Poriin!

Suunnattiin Tonin perheen kesken Länsi Suomeen sukuloimaan. Sain puolivahingossa hommattua ittelleni viikon mittasen pakkoloman :D Mutta hyvä niin: mullahan ei tänä vuonna hiitoloman lisäksi paria päivää pidempiä vapaita oo ollukkaan!

kuva-3 kuva-7kuvakuva-6 kuva-22 kuva-8   kuvakuva-5

Takki 2hand / Uikkari Zara / Hame Monki* / Hattu 2hand / Kengät Vagabond* / Laukku w/SS*

Kuvat / Terhi Suanto

*saatu blogin kautta

Olin mielessäni rakentanu ittelleni suuria suunnitelmia (koko kesän ajanpuutteen vuoksi seisoneiden koulutehtävien ja kuvausjuttujen suhteen) mutta ne sai jäädä sivuun. Hiivatti ei mummolassa viitti pelekän läppärin äärellä istua!

Ens alkuun tuntu hassulta olla vaan, mutta yllättävän nopeasti siitäki hommasta kiinni saa :D En tosin voi sanoa että koko aikaa oisin täysin tumput suorana istunu. Viimeset kuus päivää on menny kahvipöydän ääressä rupatellessa, syödessä (elopaino +2kg), sukuloidessa, pihan omenapuuta kolutessa, kirppiksiä kiertäessä, talkoillessa ja kattoa maalatessa.

Hemmetin virkistävää tehä vaihteeksi jotaki ihan muuta ku ylleensä! Lomailu kunniaan.

Ps. Nyt istun autossa oman yhteyspisteen varassa postausta rustaamassa. Nokka on käännetty kohti pohjoista ja laskettu saapumisaika Rolloon on huomenna aamupäivästä. Rollo beibet kohta nähään :-**

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN