Miten laskiaispulla kuuluu syödä?

Me suomalaiset ollaan kyllä melkosta pullakansaa. Ootteko ikinä kiinnittäny huomiota siihen, että melkeen jokaisella meidän juhlapyhällä on oma tunnuspulla? Oli kyseesä sitten joulu, vappu tai Runeberginpäivä aina löytyy joku pyhän mukaan nimetty torttu tai leipänen. Juhannus taitaa olla juhlista ainokainen, jollon keskitytään pelkkään juomapuoleen…

Tänään juhlistetaan mun mielestä nimikkopullansa puolesta parasta päivää vuodessa, nimittäin laskiaissunnuntaita!

 

Bongasin eilen Stockalta tämän yllä komeilevan valioyksilön, jonka pullataikina/ kermavaahto -ratio on just eikä melkeen täydellinen (fifti-fitfi). Mikään ei harmita kuin iso, kuiva pulla pikkuriikkisella, ihan liian ylös leikatulla lakilla ja sen alla piilevällä minimaalisella kermis töyhtöllä.

Ennen ku hyökkään kahvin keittoon ja käntyn kimppuun, heitän ilmoille pienen gallupin: Ihmiset, miten te syötte laskiaispullanne?

1) Hatun kanssa kokonaisena

2) kahdessa osassa hattu erikseen, vai

3) maitoon kastettuna lusikalla?

Oonko ainukainen, vai onko muillekki tuo kohta kolmonen ihan uus nevö hööörd juttu? Kuulin tästä, ilmeisesti melko perinteikkäästä tavasta vasta reilu viikko sitten :D Oli pakko iha googlettaa ettei mua vaan vedetty nenästä.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN