Breakfast in Helsinki: Andante

Andante

Fredrikinkatu 20

00120 Helsinki

Voi kuomat! Muistatteko kun jokin aika sitten Helsingin aamupalapaikkoja esittelevässä postauksessa huokailin sitä, että iso osa potentiaalisista putingeista vaikutti olevan sunnuntaisin säpissä? No eipä ole!! Paikka nro.2 bongattu: tämä Punavuoren sydämmessä piilevä helmi on auki yhdestätoista -puoli kuuten joka su ja sen menu on kymmenen kautta kymmenen.

Sovittiin tärskyt Andanteen mun Pariisistar-possen aka Marian ja Matildan kanssa. Olin nähny kumpaistakin sydäbkäpystä viimeksi Ranskanmaalla, joten kun äkättiin että oltiin kaikki kolme yhtä aikaa pääkaupunkiseudulla, ei mahdollisuutta syödä yhdessä voinu ohittaa. Brunssiguru, neiti Dejanova johdatti meidät tähän aamupalataivaaseen jonka menu kustansi leipine, kahvine, mehuine ja bowleineen kaikkineen 16 euroa – Jormaa lainaten: ei huono.

Yaaassss. These hidden gem-like breakfast places just keep on popping up! Just as I said that on Sundays all breakfast/ brunch places are closed in Helsinki, I come across this place. Interior, coffee, food & atmosphere – all top notch!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN