Vain #pitkäparisuhdejutut

Fakta on, että kun se tietty maaginen raja (veteen piirretty sellainen) ylittyy, alkaa parisuhteessa ilmetä asioita joita ei tuoreissa sellaisissa esiinny. Ne on tekoja, merkkejä ja tunteita joita ei voi kohdata vasta kun toisen tuntee kunnolla.

Viidettä vuotta tämän kuvissa komeilevan äijän kanssa kimpassa olleena, voin julistaa meikäläiset virallisesti osaksi kaksi vanhaa puuta-kategoriaa. Tässä muutama asia, jotka kaikki pitkässä parisuhteessa olijat takuulla allekirjoittaa:

1. Ulkoa opeteltu tapaamistarina

Kun yhdessäoloa alkaa olla useampia vuosia, on tarina teidän kahden tapaamisesta kerrottu lukuisia kertoja. Sen perään kyselevät niin sukulaiset että kaverit. Ajan kanssa selostus alkaa muistuttaa käsikirjotettua kahden hengen sketsiä, jossa molemmilla on tarkat vuorosanat ja punchlainit joille hörötetään :D

2. Kaikki on yhteistä

Vuosien vieriessä kaikki, toistan KAIKKI muuttuu ajallaan yhteiseksi. Näihin kuuluu: vessa, sen käyttö, suihku, sen käyttö, t-paidat, hupparit, toisen ostama ruoka (etenki herkut), kosmetiikka ja kovimmassa hädässä vielä henkilökohtasiemmat aparaatit. No privacy. None.

3. Mikään ei enää yllätä/ ällötä

Vuosien saatossa sitä tulee todistettua vaikka ja mitä, puolin ja toisin. Sen maagisen pisteen jälkeen ei vaan yksinkertaisesti ole enää mitään mikä yllättää tai toisen tekosissa ällöttää.

  

4. Oma kieli (jota kukaan muu ei kestä)

Yksi takuuvarma ajan kanssa syntyvä asia on samalla ehkä se ulkopuolisten mielestä raivostuttavin. Siinä vaiheessa kun alatte höpöttää toisillenne tavalla tai äänenpainolla, jota ei kukaan muu tajua (eikä haluakkaan), olette virallisesti vanha pariskunta.

5. Lempinimi (jota kukaan muu ei tajua)

Omani on Siiseli. Älkää kysykö miksi.

6. Telepatia

Kun oma kieli on kirjoitettu on aika nousta seuraavalle kommunkiaation tasolle, jolla pelkkä kehonkieli riittää. Kun mielenne alkaa jossain vaiheessa olla niin yhtä, että pelkkä katse tai sana riittää, ei paluuta ole.

7. Turha tekstailu

Ultimaattinen laiskuus on etenkin yhdessä asuvien parien kirous. Kaikki kulminoituu siihen, että toiselle tekstataan olkkarista makkariin tai äärimmäisessä tapauksessa sohvan päästä toiseen jatkuvalla syötöllä meemejä ja muita älyvapaita viestejä. Emojien (etenkin itkunauravien sellaisten) käytöstä huolimatta, aidot ulospäin näkyvät reaktiot ovat pieniä pihahduksia :D

Kuvat / Omer Levin

7. Teet toisen puolesta asioita joista et nauti

Erinäiset uhraukset ovat yksi pyyteettömimmistä toisen puolesta tehtävistä asioista. Oli kyseessä sitten toisen lenkkikaveriksi lähteminen, Instakuvan ottaminen tai leffan valintavastuun antaminen kertoo pitkällä juoksulla enemmän ku tuhat sanaa.

Me mm. käytiin jossain vaiheessa kauppaa asukuvilla ja pöytälätkämatseilla.

8. Pariskuntakaverit

Ajan vieriessä alkaa väkisinkin tuntea hengenheimolaisuutta ja jopa kaipuuta muiden ”laistensa” pariin. Hyvin synkkaavan kaveripariskunnan bongaaminen on älyttömän kiva juttu!

9. Ei lusikalle

Lusikassa nukkuminen on ihanaa, mutta ajan kanssa uskaltaa myöntää, että oma tila tekee ajoittain gutaa. Saman peiton alle kömpimisestä huolimatta on välillä kiva nukkua selät vastakkain tai yksin parisängyssä meritähtiasennossa levällään.

10. Netflix and chill on aidosti Netflix and chill

Vakiintuneiden pariskuntien ei tarvi sopia kutu-treffejä Netflixin katsomisen takana oikeita aikomuksiaan piilotellen. Sillon ku päätetään kattoa Netfixiä nii sitähän katoaan, eikä puhettakaan muusta vilunkipelistä. Elokuvaillat on pyhäasia!! Katotaan leffaa ja korkeintaan kurotetaan puhelinta toisen pehvan alta Woltti-tilausta varten.

Sitten tunnustuksia, kuka tunnistaa itsensä ja puolisonsa ylläolevista?

Ps. Iso käsi postausken kuvat ottaneelle  super lahjakkaalle Omerille! Lisää miehen otoksia voitte bongata täältä.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN