HEINÄHATTU JA HIPPIMEKKO

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mekko H&M* saatu / Hattu Urban Outfitters / Kengät Vagabond* saatu / Reppu 2hand

Kuvat / New Life by Jenni

Mulla oli pitkään käynnissä kolmen tän kesän it jutun metsästys: Täydellisellä leirillä varustettu oljen värinen heinähattu, lyhyt olkapäät paljastava hippimekko ja jokapaikan sandaalit korolla. Booom, caught them all!! (Sori, sivuvaikutus liiallisesta altistumisesta Pokémon Go:lle…)

Huomasin muuten yhen jännän jutun, näiden Vagbondin Dioon sandaalien pohjan malli on tismalleen sama kuin kengän nahkaisessa talviversiossa. Nilkkurit oli (ja tulee olemaan) mun talven go to-kengät joten oon niin onnellinen että nyt voin lampsia kesät talvet just eikä melkeen täydellisellä korolla!

Tämän hippidippi lookin myötä on tämän kesän festariasut taputeltu! Pakko sanoa vielä kerram, että mie vaan niin rakastan festaripukeutumista. Voisin pukeutua mekon liehukkeisiin, hattuihin ja kukallsiiin boheemeihin juttuihin loputtomasti. Oispa Ruissi ikuinen.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN