Koti ja keittiö -lehden ystäväkirjassa

pa030085b

Hauska juttu, pääsin mukaan Koti ja keittiö -lehden ystäväkirjaan. Lokakuun numerosta se löytyy. Kerron siellä muun muassa unelmakodistani ja rakkaimmasta muistostani lapsuudenkodista. Kysymyksiin olisi voinut jaaritella vastauksia loputtomiin. Ainoastaan unelmakotiin liittyvä vastaus oli heti selkeä. Unelmakotini on jo pitkään ollut kaksikerroksinen omakotitalo rinteessä meren rannalla suurten tammien sylissä. Aiemmin näin kodin vähintään 60 vuotta vanhana, mutta nyt en olekaan enää varma. Ihan uusi talokin voisi olla unelma.

Oli muuten aika kiva tämä lokakuun numero muutenkin. Erityisesti viherkasvien eloonjäämisopas saa täältä paljon kiitosta!

pa030084c

 

  • aila böckerman

    aikuisuuden viimeinen eteppi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee