Kotilon uusi kolo Idealistassa

P5138889b

 

Tämän viikon torstaina 16.6. Kotilo muuttaa muiden Divaaniblogien mukana Aller Median uudelle Idealista-sivustolle. Älkää siis hämmentykö uudesta näkymästä. Uusi osoite on idealista.fi/kotilo. Blogisivu on jo olemassa, mutta siellä ei ole vielä kaikkia sisältöjä ja fiksailut ovat edelleen käynnissä. Voitte silti lisätä uuden osoitteen kirjanmerkkeihinne, jos teillä sellaisia on.

Nämä kuvat ovat Allerin blogikoulutuspäivästä kuukauden takaa. Pääsimme tutustumaan Allerin studioon, jota mm. Koti ja keittiö -lehti käyttää ja kuulimme, miten sisustustoimittaja ja kauneustoimittaja rakentavat kuvaussettejään. Saimme myös tehtävän stailata ja kuvata Idealista-baakkelseja. Näissä kuvissa on meikäläisen satoa. Alla Koti ja keittiön toimittaja kerää kuvausession jälkeen kuvauskukkia.

 

P5138910b

 

Idealistan tarkoitus on tarjota kullekin kävijälle kohdennettua inspiroivaa sisältöä. Idealista yhdistää Koti ja keittiön, Fitin, Oman Ajan, Mamalifen, Divaaniblogien, Costumen, Olivialehti.fi:n ja Allerin tv-toimituksen tuottamat sisällöt sekä liudan blogeja samalle sivustolle. Sivustoa kun vain kelaa alaspäin niin aina pompsahtaa esiin uutta sisältöä. Koska olen kiinnostunut erityisesti sisustamisesta, näen paljon kotijuttuja. Kaikki Idealistan blogit löytyvät sivulta idealista.fi/blogit. Kuten näette, sinne on jo siirtynyt iso joukko blogeja. Seuraavaksi siis Divaaniblogit!

 

P5138903b

 

Uuden sivuston kunniaksi ajattelin muuten järjestää teille pitkästä aikaa myös arvonnan. Arvottava tulee Villeroy & Bochilta, mutta siitä lisää myöhemmin tällä viikolla. Mukavaa kesäistä viikkoa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee