• Tiinakaisa

  Veit sanat suustani ;D

 • Erica

  Hahhhaa, no sä tiedät mitä mä oon mieltä!

  Koti on tehty mietittäväksi, remontoitavaksi, laitettavaksi ja eteenpäin myytäväksi, mutta hetki pitää fiilistellä valmista, että taas jaksaa painaa eteenpäin.

  • Maire / Kettukarkki

   Well said.
   Siinä on jotain ristiriitaa, että koti on (ainakin minulle) aina se maailman tärkein paikka. Se jossa olen onnellisimmillani. Vaikka koti on yhtä kuin tunnetila, se on silti myös esine, jota ainakin itse pystyn riepottelemaan melko kaupallisellakin otteella.

   Koti on myös kiinnostava tutkimuskohde, jota tutkitaan asuen, remontoiden ja rakentaen. Sehän on ihan hirveän kiinnostavaa puuhaa myös. Ehkä yksi tutkimuskohde ei vaan riitä pitäksi aikaa. Jos on oikein tutkimishaluinen.

 • P.

  Joko olette laittaneet talon myyntiin tai onko ostaja tiedossa? Terveisin yksi kiinnostunut

 • Menolippu Maalle

  Minä kyllä ajattelin asua tässä talossa loppuelämäni :) Tai no, ainakin hallinnoida taloa lopun elämääni. Kun on ottanut työn alle mörskän keskellä ei mitään, ei siinä ole paljon rahaakaan kiinni. Jos joskus haluaa lähteä väliaikaisesti pois, on varmaan kohtuullisen helppo järjestää vähäksi aikaa asuminen jossain muualla (ja näin aion vielä joskus tehdäkin). Mutta tänne meinaan kuitenkin aina palata. Toinen asia sitten, miten kauan mummona pystyy asumaan täällä maalla, vai pitääkö täältä muuttaa vanhainkotiin (iik!).

  • Maire / Kettukarkki

   Kuulostaa oikein ihanalta, ja järkevältä. Tunnistan tunteesi, ja itselleni varmasti samanlainen paikka on meidän perheen (vanhempieni) mökki, joka on isoisovanhempieni rakennuttama ja periytynyt suvullani kesäpaikkana 1920-luvulta asti. Se on itselleni se sellainen paikka, josta tuntee jokaisen kiven ja kannon. Meidän suvun juuret on vähän niinkuin tuolla, ja minunkin.

 • Annukka 32v

  Sama juttu, veit sanat suustani! :) Mullakin mahtunut elämään 14 eri kotia ja kaikki omalla tavallaan erityisiä ja rakkaita, ja silti samalla jo vähän suunnitellaan muuttoa seuraavaan. ;)

 • satu

  Laskin, et itselläkin 12.asunto ja ikää 30v. Vanhin lapsista 11v ja laskin,et hänelle 9.asunto tämä nykyinen. Koti on siellä missä perhe eikä ulkoiset puitteet määrittele sitä. En näe meitäkään vanhoina tässä nykyisessä omakotitalossa astumassa vaan nauttien keskusta elämää pienessä asunnossa. Toivottavasti lapsetkaan ei vaadi,et meidän pitää asua tässä heidän ”kotikodissaan” hautaan asti..

  • Maire / Kettukarkki

   Teilläkin hyvä tahti ollut. :)
   Erittäin samaa mieltä kanssasi olen siitä, että koti on siellä missä perhekin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee