Oman kaapin aarteita

Johanna P. Dress with jeans outfit.

Tiedättekö kun sitä aina välillä leipiintyy omaan vaatekaappiinsa. Sillä ei välttämättä ole mitään tekemistä yksittäisten vaatekappaleiden kanssa, vaan lähinnä sen, että niitä tulee käytettyä aina samalla tavalla. Maanantaiaamuna on helpompaa yhdistää suosikkipaita suosikkifarkkuihin, kuin vaivautua pohtimaan innovatiivisempia tapoja niiden pukemiseen.

En tiedä teistä, mutta itselleni tämä pukeutumislaiskuus on ainakin tuttu ilmiö. Siksi olen haastanut itseni katsomaan vaatekaappia uudesta vinkkelistä ja testaamaan ennakkoluulottomasti myös lähtökohtaisesti epäsopivia vaatepareja: kesämekkoja housujen päällä, hienoimpia juhlavaatteita arkisten lenkkareitten kanssa, hupsuja väripareja, ekstrakerroksia… kaikkea ei niin itsestään selvää ja varmaa.

Toisinaan pukuleikit eivät synnytä yhtään oikeasti onnistunutta asua, välillä taas löydän uusia suosikkiyhdistelmiä ja ihmettelen miksen ole aikaisemmin tajunnut yhdistää tuttuja vaatteita keskenään.

Viime aikoina olen innostunut erityisesti  suorien tunikamekkojen ja väljien farkkujen tai kick flare -pöksyjen yhdistelmästä. Housujen kanssa lyhkäisimmätkin hellemekot saavat tuplasti enemmän käyttökertoja ja siluettikin näyttää jotenkin freesiltä. Win-win.

Johanna P. Dress with jeans outfit. Johanna P. Dress with jeans outfit. Johanna P. Dress with jeans outfit.
MEKKO &OTHER STORIES
FARKUT MONKI
LAUKKU GUCCI
AURINKOLASIT TRIWA
KENGÄT &OTHER STORIES

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.