• Anni

  Mielettömän hyvä ja hyvin kirjoitettu juttu. Wau! Pystyn hyvin samaistumaan moneenkin juttuun, ja parhaillaan opettelen uudelleen nukkumista ja hölläystä – ihan kaiken suhteen. Jatka samaan malliin <3 toivoisin jatkossa myös ruoka-aiheisia postauksia – erityisesti gluteenittomia. Ja sellaista että mitä kannattaa syödä ennen salia / jumppaa.

 • inkaikonen

  Kiitos Anni :) Ihana kuulla <3 Tsemppiä uuden opetteluun! Ja iso kiitos vinkeistä, ruoasta aion ehdottomasti kirjoittaa ja gluteenittomia reseptejäkin on tulossa. Hyvä idis tuo syöminen ennen treeniä, otan listoille :)

 • ronkeli

  Ihanan oloinen blogi! Huokuu halua aitoon hyvinvointiin ja hyvään oloon. Kokonaisvaltaisesti. Turhan usein pyritään hyvillä elämäntavoilla vain sen ulkoisen olemuksen kohenemiseen..vaikka se henkinen hyvinvointi kukoistaa myös muille. Pidähän sama henki yllä! :)

  • inkaikonen

   Hei ronkeli! Kiitos, ihana kuulla :) Siihen aitoon hyvinvointiin pyrin ja tuntuu, että se tosiaan lähtee siitä, että on hyvä olla sisäisesti. Ja silloin se tosiaan kukoistaa muillekin! Jes, mä pidän! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee