Kalenteri 2014

kanelimaaAamut, päivät, illat, yöt / Kanelimaa

kalenteri 2014

Pässinpää / Taulu ja tapetti

marimekkoMatkoilla / Marimekko*

polkkajam kalenteriDoggies / Polkka Jam

kalenteri_130x210_sivut1_72dpiSeinäkalenteri 2014 / Polkka Jam

charley harper

Mini Calendar / Charley Harper*

noa bempibreCats Let Nothing Darken Their Roar. Painos 1000 kappaletta / Noa Bembibre*

kaikki kuvat valmistajien omia

On taas se aika vuodesta, kun vanhassa seinäkalenterissa on enää pari sivua jäljellä ja uusia tupsahtelee markkinoile. Valinnanvaraa on yllinkyllin, ainakin tälläiselle graafisten ja värikkäiden piirrosprinttien ystävälle. Kokosinkin tähän nyt omat suosikkini niistä, joihin olen netissä viime aikoina törmännyt ja joiden tyylistä pidän. Sen jo tiedän, että meidän kalenteri 2014 tulee olemaan yhtä tärkeällä paikalla portaikossa kuin kuluneen vuoden, siinä on tarpeeksi kirjoitustilaa ja sitä on kiva silmäillä joka kerta kun kulkee siitä ohi. Monta vuotta kului ilman seinällä killuvaa paperiversiota, mutta tänä vuonna sellainen on ollut ja ilman en enää halua olla. On siitä vaan niin paljon kätevämpi kurkata menot ja hippalot kuin tietsikan kalenteriohjelmista. Perinteisyys plussaa!

/ New wall calendars 2014. Great colours and prints!

  • Piia

    Meille kotiutu jo tuo Kanelimaan ihanainen. Tänä vuonna jo hyväksi totesin ja sillä jatketaan ;)

  • Jenni

    Kanelimaa vie voiton :)

  • Hosuli

    Meillä seinäkalenteriin merkataaan vain pieni osa menoista, mutta silti se on tärkeä olemassa. Siitä näkee vuoden kulumisen mukavan konkreettisesti. Polkka Jamin kalenterit ovat noista ihanimpia. Pistän harkintalistalle. :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram