Kesähäät ”9 jengin” kanssa

Eilen juhlimme tosiaan lapsuudenystäväni häitä ihan parhaalla porukalla. Olen tavannut ns. parhaimmat ystäväni yläasteella, ja meille muodostui yhdeksännellä luokalla 9 tytöstä koostuva ”9 jengi”, jonka kanssa olemme pitäneet yhtä nyt jo 20 vuoden ajan! Ihan tajutonta, että on kaksikymmentä (!) vuotta siitä, että olimme yläasteella. Jos jotain voin sanoa, niin olen ihan älyttömän onnellinen, että vieläkin näemme toisiamme toistemme merkkipäivinä. Ja aina meillä on yhtä hauskaa!

Hääjuhliin valitsin sitten lopulta ylleni taannoiselta Etelä-Ranskan matkaltani tekemän löydön – Majen mustavalkoisen juhlamekon! Pitäisi useamminkin ostella juhlamekkoja juurikin matkoilta – ei helposti tule samaa mekkoa vastaan sitten juhlatilaisuuksissa. Takkina kesän lempparitakki Zarasta, käsilaukkuna on luottolaukkuni Chanelilta, jalassa maailman mukavimmat korkkarit Pura Lopezilta (ihan lempparimerkkini!) ja rannekoru on taas Hermesiltä.

Hiukset kiepautin rennolle niskanutturalle, joka toimi loistavasti pikkutunneille asti! Tosin silloin olin jo vaihtanut korkkarit ballerinoihin… Olipahan juhlat, ja ihanaa, että tänään saa viettää renouttavaa sohvaperunapäivää, sillä muuta ei oikein jaksaisi. Vielä tätäkin kautta kiitos hääparille aivan ihanista häistä ja meidän 9 jengille halit – oli ihana nähdä ja nähdäänhän pian uudelleen!